Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sociálně inženýrský fanatismus Eurokomisařů

Skoro to vypadá, že abyste se mohli stát Eurokomisařem nejvyššího sovětu Evropské Unie, musíte vykazovat sociálně inženýrský fanatismus v množství větším než malém, kterážto intoxikace odebere vašemu mozku, pakliže nějakým disponujete, sebemenší záblesky zdravého rozumu. Stačí se podívat na eurokomisaře Špidlu, velmi vzdělaný pán, ale stačí jej chvíli poslouchat, sledovat jeho horečnatý svit v očích a máte jasno.

TOTO JE TA SEGREGAČNÍ PŘÍŠERA

Komisařka pro vzdělávání, kulturu, mnohojazyčnost a mládež soudružka Andrulla Vaniliová sedla a primátorovi Košic Richardu Rašimu napsala rozhořčený dopis, ve kterém odsoudila výstavbu zdi na košickém sídlišti Luník IX, protože podle prapodivné interpretace soudružky komisařky, cílem výstavby zdi třicet metrů dlouhé (to už je stavba geopolitického významu velké čínské zdi) bylo oddělit romské obyvatelstvo od zbytku populace. A požaduje její okamžité odstranění. Pojďme si trošku zopakovat geometrii. Abychom mohli někoho oddělit od zbytku světa, musíme utvořit uzavřený obrazec. Nejjednodušším uzavřeným obrazcem na takovéto účely je kruh. Při obvodu 30 m nám vychází průměr takové kružnice 9,5 m. To je prostor, do kterého, když budeme opravdoví sadisti, můžeme oddělit od zbytku světa až řekněme takových 250 Romů na stojáka a řekněme 50 naležato. Hotová oné … genocida.

Ale vážně, jak to vlastně je.

Zeď se nenachází na sídlišti Luník IX ale Luník VIII na ulici Mikrovíniho 61(na google mapách při použití satelitního snímku je plocha zcela zřetelná), je postavena ze dvou stran za parkovištěm s 13ti parkovacími místy, třetí a čtvrtou stranu tvoří  dva kolmo na sebe stojící panelové domy a z páté strany je parkoviště otevřené do ulice. Účelem zdi je chránit majetek občanů (tedy auta) před vykradením a poškozením a zabránit, aby byla plocha používána občany bez základních civilizačních a hygienických návyků jako záchod. Nejbližší budovy sídliště Luník IX jsou od tohoto místa vzdáleny cca 500 metrů a ještě jsou obě sídliště oddělena čtyřproudou pozemní komunikací a ulicí Petzvalovou. Před postavením zdi zde nikdo nechtěl parkovat, protože krádeže, poškození a exkrementace byly na denním pořádku, jelikož na parkoviště mezi štítovými zdmi domů není vidět z oken bytů a policie co má pomáhat a chránit přijela vždycky s křížkem po funuse, jak je jejím zvykem. A samozřejmě exkrement vyšetřila, abychom zůstali styloví. Nakonec je nutno dodat, že do sídliště Luník VIII je zcela volný přístup z mnoha míst a právě tak je veřejný přístup na inkriminované parkoviště. Od postavení zdi ovšem pouze z jednoho směru – od ulice.

A tak si říkám, jestli by se občané Košic neměli nad nebohou soudružkou Eurokomisařkou slitovat, složit se, a zaplatit jí implantaci mozku. Na tomto významném, půl milionem korun měsíčně honorovaném postu, by se jí takovýto orgán mohl občas hodit. Druhou možností je, že se složíme všichni občané EU a necháme postavit nějakou takovou vysokou, žiletkovým drátem obehnanou a střeleckými věžičkami vybavenou zeď okolo Bruselu, aby ti nebezpeční šílenci a fanatičtí sociální inženýři v nejvyšších orgánech Evropské Unie nemohli utéct, působit škody v místech svého výskytu a nemohli ublížit sobě ani druhým. Samozřejmě žijeme v době vypjatého humanismu, Srbové by mohli vyprávět, takže pravidelné terapie pod dohledem těch nejlepších specialistů a statných ošetřovatelů bychom jim garantovali až do konce jejich plodných životů.

Autor: Jaroslav Moučka | úterý 20.8.2013 19:58 | karma článku: 35,17 | přečteno: 1126x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 881x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik