Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putin a Obama: dvě strany téže mince

Globální šach finanční oligarchie se stupňuje. Dlouho jsem přemýšlel, jestli kroky, které prezident Putin posledních několik let podnikal jsou skutečnou opozicí proti zájmům této zločinecké kliky. Poslední vývoj okolo Sýrie  společně se snahou vytvořit spolu s Čínou nový globální finanční systém, který si navenek klade za cíl zničit ten stávající, postavený po 2.světové válce na bretonwoodských dohodách, jehož centrem je švýcarská BIS (Banka pro mezinárodní vyrovnání – ano to je ta banka, co v ní dostal trafiku agent stb Josef Tošovský, za to, že ještě v pozici guvernéra ČNB pomohl svobodnému zednáři Václavu Havlovi zlikvidovat vládu Václava Klause rozpoutáním ekonomické krize, čímž po několika letech vyrovnaného hospodaření roztočil spirálu zadlužování, a následně během pár měsíců v pozici předsedy vlády např. stihl ztratit kontrolu státu nad Mosteckou uhelnou) však naznačuje, že se jedná jen o starou známou hru na kontrolovanou opozici. Tomu nasvědčuje i Putinův klid s jakým postupuje společně s Obamou  (byť na první pohled vypadají jako soupeři) k vytčenému cíli.

Lidé, kteří nespoléhají na západní, oligarchií kontrolovaná média, a kteří tedy díky alternativním informacím vnímají nebezpečí, do něhož se svět řítí,  se v posledních letech začali s nadějí obracet k Moskvě. Putin se pro ně stal vůdcem, který si zachoval zdravý rozum a který by snad mohl zachránit naši civilizaci před otroctvím, do nějž chce aliance tří městských států (Washington D.C., City of London, Vatikán) a skupina oligarchů v jejich pozadí svět uvrhnout. Tato naděje je ovšem ve stínu neúprosné hegeliánské dialektiky nadějí falešnou.

Všechny Putinovy vnitroruské kroky (zablokování juvenilní a homosexualistické agendy, zákon o zahraničním financování NGO´s, snaha o ovládnutí Ruské centrální banky) slouží západní propagandě k vytvoření obrazu nepřítele našich západních „hodnot“ a zároveň umožňuje identifikovat sympatizanty s jeho kroky na domácí půdě (první určení k eliminaci poté, co se nový světový pořádek ujme definitivně moci). Jeho kroky na mezinárodním poli slouží k vytváření bipolarity (Shanghajská organizace spolupráce, BRICS) a tedy k eskalaci napětí, kterého bude nakonec využito k rozpoutání konfliktu ať už v Sýrii resp. na Blízkém a Středním Východě nebo kdekoli jinde (např. na Korejském poloostrově). Snahy o vytvoření alternativního finančního systému jsou naproti tomu kroky nutné pro finanční oligarchii k zajištění kontinuity fungování mezinárodního kapitálu. V okamžiku, kdy se současný finanční systém zhroutí, což je matematická jistota (více viz http://moucka.blog.idnes.cz/c/353752/Jsme-v-dluhove-pasti.html), budou mít připraven nový globální systém v němž pohodlně zaparkují své zájmy.

Současný nepokoj na Blízkém a Středním východě a to nejen v Sýrii není náhodný. Pro zavedení jediné světové vlády potřebuje oligarchie vyvolat všeobecnou a hlubokou krizi, aby národy světa samy začaly volat po řešení  (přesně podle starého schématu krize – reakce – řešení).  Tato oblast má z celého světa asi nejlepší vlastnosti pro naplnění tohoto scénáře. Nachází se v ní dvě úzká místa v dopravě ropy – Hormuzská úžina, kterou kontroluje Irán a Suezský průplav, kontrolovaný Egyptem. No a samozřejmě zde leží svatá místa tří velkých světových abrahamistických náboženství, takže vyvolání nepokojů není nikdy příliš komplikované.

Hormuzem a Suezem je transportováno více než 20% světové potřeby ropy. Jejich zablokování z důvodu válečného konfliktu by mělo za následek fatalní zvýšení cen ropy. Jedním z možných kroků Ruska a Číny kromě jejich přímé či nepřímé účasti na konfliktu může být masivní nabídnutí všech amerických státních dluhopisů, které mají v držení, k prodeji, což by znamenalo okamžité zhroucení dolaru, této v současnosti jediné a slábnoucí světové rezervní měny. Tyto dva faktory by zabrzdily světovou ekonomiku takovým způsobem, že by to znamenalo okamžitou ekonomickou likvidaci střední třídy v západních zemích a hladomor v chudých zemích.

V takové krizi, z níž se posléze svět vyhrabe díky novému, Ruskem a Čínou „prozíravě“ vytvořenému, finančnímu systému, nikoho nenapadne, že ti, kteří předchozí války, krize, ožebračení a zotročení lidstva způsobili, stojí i za novými poměry. Putin tedy není žádný zachránce z východu ani despotický démon, jak jej vykresluje západní propaganda. Je Obamovým spoluhráčem na cestě k novým globálním politickým poměrům. Oba hrají roli, kterou jim předepisuje scénář finančních oligarchů. Buďme proto velmi pozorní. Současnou kampaň  proti Sýrii díky zkušenostem lidí s iráckou lží svět zřejmě ještě ustojí (a to nikoli díky Putinovi, ale díky tomu, že se světová veřejnost nenechala zmást). Ale oni přitvrdí. Když nepomohl údajný chemický útok v Sýrii, nedivil bych se masivnímu chemickému útoku na Izrael nebo případně druhému 11. září. Pro světovou oligarchii nejsou lidé jakékoli rasy či vyznání ničím jiným než stádem dobytka na porážku, takže je nezastaví ani sebevětší počet obětí (financovali nacistické koncentráky i stalinské gulagy), jen aby dosáhli svých cílů.

Pokud uspějí, naplnění tohoto scénáře vyústí v kombinaci globální ekonomické kontroly a všudypřítomného policejního dohledu nad populací, čímž vznikne onen dlouho oznamovaný Nový světový řád. Řád ve kterém se budou lidé dělit na vládce a otroky. A taky na otroky, kteří budou pro pár drobků ze stolu pánů ostatní otroky hlídat. Vzpomeňte na samosprávy vězňů v nacistických koncentrácích. Bude to svět, ve kterém otrok nebude mít právo na nic, kromě práce pro „blaho společnosti“. Svět, jehož budování započala Velká francouzská revoluce a který nám před více než 150ti lety ideologicky definoval parazit a degenerát jménem Karel Marx, bude jedinou zrůdnou alternativou. A pamatujte, že konec svobody proběhne tak jak řekla Padmé ve 3. díle Star wars: "Tak takhle umírá svoboda. Za bouřlivého potlesku." A taky to všechno bude jinak než nám řeknou. Vše pro klidnou a bezpečnou společnost...

Autor: Jaroslav Moučka | čtvrtek 12.9.2013 16:58 | karma článku: 30,14 | přečteno: 4086x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 881x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Lesy chce předat mnichům bez soutěže. Smlouvu nachystal starosta předem

28. dubna 2024

Premium Mohlo to být jedno z rozhodnutí, jakých města jako osmitisícové Milevsko udělají ročně stovky....

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

VIDEA TÝDNE: Potvrzený trest pro Feriho, živořící děti a Kobajašiho veleskok

28. dubna 2024  18:50

Soud v Praze tento týden potvrdil exposlanci Dominiku Ferimu tříletý trest za znásilnění. Strážníci...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik