Jaroslav Moučka

Britský soud vynesl verdikt proti BBC v otázce 9/11

28. 03. 2015 10:08:30
Ve Velké Británii soudce rozhodl 23.3.2015 ve prospěch britského občana Tonyho Rookea, který obviňuje britskou BBC, že odvysílala reportáž o pádu budovy WTC 7 o 24 minut dříve než ke kolapsu skutečně došlo. Tuto informaci přinesl na své webové stránce Dr. Paul Craig Roberts, bývalý člen vlády Ronalda Reagana, zodpovědný za ekonomiku a autor ekonomické reformy zvané Reaganomika.

Základním Tonyho argumentem bylo, že vědomostí o události s 24 minutovým předstihem a jejím neoznámením autoritám porušila BBC ustanovení tzv. teroristického zákona Spojeného království. Důsledkem rozhodnutí soudu nyní bude, že policie musí případ začít vyšetřovat. Očekává se však, že globalistický paňáca ve funkci britského ministerského předsedy David Cameron s odvoláním na "národní bezpečnost" vyšetřování zablokuje.

BBC, kdysi ikona světového žurnalismu, se v průběhu posledních 20 let změnila ve stejný nástroj šíření propagandistického svinstva jako naše ČT (pouze s tím rozdílem, že havlisticko-bakalovská ČT nemá ve své bolševické ani neobolševické historii žádné období kvalitní novinařiny)

Nedávno také proběhl v Dánsku soud, v němž se dánský vědec Niels Harrit domáhal omluvy od reportéra týdeníku Weekendavisen, který nazval Harrita za jeho názory ohledně příčin pádu WTC (Niels Harrit objevil v prachu WTC částečky nezreagované výbušniny nanotermitu schopné přepálit v mžiku ocel) pomatencem a popíračem holokaustu (WTF?). Soudcům bylo video s pádem WTC 7 promítáno během líčení 3x a oni byli šokováni, protože o pádu budovy WTC 7 neměli žádné povědomí

Pravda o zavraždění 3000 nevinných lidí jejich vlastní vládou, pro získání záminky na prosazení geostrategických cílů na mezinárodním poli a kvůli omezování občanských svobod na domácí scéně, jednoho dne stejně vyjde najevo.

Video se zmíněnou "ante portas" reportáží BBC zde

Autor: Jaroslav Moučka | karma: 27.53 | přečteno: 1565 ×
Poslední články autora