Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

edafon

20. 12. 2011 23:14
Zajímavé

Jen to spíš vypadá, že jste spolknul i s navijákem to, co KGB vypustit chtěla, tzn. dezinformační kampaň. Realita je z logiky věci jinde, i proto jsou sovětské archivy stále uzavřené a ještě dlouho budou. Ne nadarmo se říká, že největším imperialisti byli Sověti... Tajné služby nejsou tak jednoduchá ústrojí, aby po poměrně krátké době vyšly na světlo takové věci, jimiž se oháníte - zkuste prvně přemýšlet hlavou - ne sedacím ústrojím. ;-)

0 0
možnosti

Korytnaačka

23. 11. 2011 17:34
Další hnus

Člověče, máte toto zapotřebí?

0 0
možnosti

zluta-rozinka

17. 11. 2011 10:02
té konspirace je tam opravdu hodně,..

.. ale kdo ví? reálný podklad to jednoznačně má.

0 0
možnosti

markyz.Gero

9. 11. 2011 1:06
víte až je mi vás líto

líto proto když vidím jakou špínu jste ochoten kydat aby se vaše bezvýznamné ego potěšilo, i když vylijete hekatomby hnoje jako ten co jste sem napsal vždy budete bezvýznamná trochu vzteklá nula a musíte s tím žít, proto je mi vás líto

2 0
možnosti

dubanová

6. 10. 2011 16:45
Pro Kristapána

Nechte prezidenta Havla na pokoji, je to slušnej a zdvořilej člověk, jako prezident naši zemi otevíral a dokořán dveře do civilizovaného světa, určitě nám nedělal ostudu, neplival po demokratické Evropě a "nelnul" k rusákům, jako nový nájemník Hradu..

1 0
možnosti

Camino.

4. 10. 2011 2:52
Trapne!

Ty konspirace Vam nesly, tak ted spinaRv

1 0
možnosti

JardaM

4. 10. 2011 6:40
Re: Trapne!

Vysvělete proč, prosím. Níže jste napadla jednoho nicka, že se má čím chlubit. To jsem už vůbec nepochopil. Měl by se stydět za to že jeho otec byl bachař? To myslíte vážně? Nikdo nemůže za své rodiče navíc to, že někdo pracuje jako bachař ještě samo o sobě neznamená, že je špatný člověk. Byl bych rád, kdybyste svůj názor zdůvodnila. Myslíte špína, protože to co jsem napsal není pravda a nebo špína protože, kdo má narozky tak o něm jen hezky a nebo špína, protože to nabourává váš idealistický pohled na Havla? Každopádně jste mě strašně zklamala tou reakcí na toho nicka níže. 

A byl bych rád, kdybyste si v Puget sound zapsala za uši. Já své články nepíšu z nějakých nízkých pohnutek jako, že závist, ani si neléčím nějaké mindráky, ale z čistého idealismu (navíc nereprezentuji ničí zájmy). To znamená, že když někdo říká, že pravda, tak by neměl lhát jako když tiskne a když láska, tak neschvalovat bombardování navíc z jediného důvodu, že to někomu zapadá do geostrategie.

0 0
možnosti

bojovnik2

3. 10. 2011 3:15
Několik posledních let se stydím, že mi plakát Havla visel v obyváku,

měli jsme v 89. poslechnout starší, zkušenější lidi, kteří tenkrát přesně předpovídali, co bude následovat, my se tomu v mladistvé pýše smáli a za trest teď musíme žít v takové hanebné, nespravedlivé, nemorální společnosti.

0 0
možnosti

eda521

6. 10. 2011 12:57
Re: Několik posledních let se stydím, že mi plakát Havla visel v obyváku,

Za ideály, byť mylně vztažené, se snad nemusíš stydět! Nic by ti nepomohlo, kdybys to věděl, jen by přitvrdili. Podívej se na Libyi, kam  jsou schopni zajít. Je třeba vstoupit do dnešních hodin dějepisu a společenské výchovy na ZŠ a SŠ a vysvětlovat našim dětem, v jakém podvodu dnes žijeme. Válka je mír - to je Havlova pravda a láska. Aby se musel ještě alespoň 100 let dívat jakému zlu sám pomohl na svět, aby mu docvakla jeho spoluzodpovědnost.

0 0
možnosti

kaktusak

2. 10. 2011 23:48
Ano, převrat byl umožněn zrádci v KSČ

Na demonstrace v listopadu 89 chodila velmi malá část národa, "generální" stávka moc nedopadla...

0 0
možnosti

dubanová

6. 10. 2011 18:21
Re: Ano, převrat byl umožněn zrádci v KSČ

"malá část národa", vždyť to není pravda - při listopadových demonstracích byl Václavák i přilehlé ulice plné.. Ale že to dopadne, takhle "pitomě", to jsme ovšem nemohli tehdy vědět. Nedávali jsme pozor, byli jsme příliš opilí nově nabytou a vlastně neznámou svobodou a nevšímali jsme si, že tady všude zůstávají komunisté a STBáci a ujímají se znovu "vysokých židlí" aby vládli, stejně jako před 40 lety a my jsme tak moc - "nechtěli být jako oni", že jsme mlčeli a teď se jen divíme, JAK SE TO MOHLO STÁT. A tady to VYPADÁ, PŘESNĚ PODLE KOMUNISTICKO - KAGEBÁCKÝCH PŘEDSTAV - a to je ČÍM HŮŘ - TÍM LÍP!!!

0 0
možnosti

krllo

2. 10. 2011 22:48
A proč se Havel omlouval Sudetským Němcům?

Jak to do celého zapadá?

0 0
možnosti

DDTn1

2. 10. 2011 21:46
Moralni marast

je bohuzel prilis slabe slovo na dnesni ceskou spolecnost.  Nakolik ma VH na tomto podil netusim, ale rozhodne podil ma. Muj otec mel nechvalne povolani, byl dozorce v borske veznici, nikterak dulezity tatik, ale vsy rikal ze Havel se mel na borech jako prase v zite. mel sice samotku ale jediny mel na pokoji televizi, spoustu zradla a vse na co si vzpomel. tak nevim, ale zapada to me spise do vaseho kontextu....

3 0
možnosti

Camino.

4. 10. 2011 2:44
Re: Moralni marast

To se mate cim chlubi DDTRv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS