Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem ale nikde nenapsal, že HM je práce Antikrista, napsal jsem, že si některé kapely pohrávají se satanismem a to nepopřete. A pojem obskurní znamená v překladu temný (různí hrůzní maskoti - třeba od Iron Maiden, takové to budliky budliky, co ty kapely kolem sebe vytvářejí), což si myslím, že i vzhledem k použitým tóninám je a to bez pejorativního podkladu. Vidíte, jak dokážete dělat závěry aniž by proto byl v textu jediný podklad, prostě přepokládáte, že jsem to tak myslel.

0 0
možnosti
Foto

...já naopak věřící jsem a tento článek myslím je velmi realistický, nikoliv konspirační. A to,že si z těchto věcí spousta lidí dělá legraci je v konečném důsledku obraz o stavu naší společnosti, se kterou si sami lidé přestávají vědět rady, jelikož máme mozky zatemněné konzumem, falešným pohodlím a falešnými pocity spokojenosti a konzervováním se v těchto pocitech"bezpečí", které v nás ovšem nevypůsobuje nikdo jiný než ona zmiňovaná Šelma.;-( Myslím, že pan Moučka se zabývá mnohem aktuálnějším tématem , než je národní politika.  Stačí se začíst do některých děl Husa či Komenského a uvidíte,že p. Moučka není až tak zdaleka mimo protože jimi tak často zmiňovaná PRAVDA je ta Biblická!!!!

0 0
možnosti

Vážená paní Alexová, pokud podle vás pan Moučka není mimo se svým skenováním čárových kódů, logem energetického nápoje (mimochodem znázorňujícím stopy drápů od "monstra") a lá symbol satana a ďábelským Internetem, potom můžu říct jen jedno - je smutné, že lidi jako vy, mají volební právo (a svéprávnost obecně).

Mimochodem, vaše zmenšená profilová fotka tady na iDnesu vypadá, že máte z hlavy vyrůstající dva temné rohy (brýle na hlavě plus pozadí), ergo jste tedy patrně ztělesnění Satana - ukázka toho, jak snadno můžete obrátit cokoliv nevinného na to, co se vám hodí ;-)

0 0
možnosti

To "ukazování symbolu satana" do rocku zavedl Ronnie James Dio který to odkoukal od své pobožné babičky, která tím znamením zažehnávala ďábla. To jenom tak na okraj. Jinak snad ani nemá snad cenu se k těmhle žvástům vyjadřovat.

0 0
možnosti

Dobrý den, velice často jezdím MHD, mohl bych vás poprosit o analýzu této zkratky (taktéž DPMB), jestli je vůbec bezpečné se takto přepravovat. Děkuji.

2 0
možnosti

Na Brno se metoda nedá aplikovat, tam se musí použít hantecový překlad a to pak bude stejný zmatek jako brněnská doprava, kterou nejlépe charakterizuje přímý a doleva odbočující pruh v jednom na věčně zacpaném Úvoze směrem nahoru v křižovatce na Žluťák doleva  a k sídlu ombudsmana doprava. Druhou charakteristikou je téměř neexistence směrových semaforů což působí příznivě na větší plynulost provozu. Tam už Satan řádí dlouho - na odboru dopravy brněnského magistrátu. Doporučuji, pozvat si nějaké odborníky na dopravu z Prahy, aby ho odtamtud vymetli. Takže být vámi, tak se raději odstěhuju co nejdál od Brna. Tím se vyřeší i vaše dilema s MHD DPMB

0 0
možnosti

Pane Moučko, rád bych prosím věděl, jaké drogy přesně berete. Zjevně jsou velmi kvalitní.

2 0
možnosti

Já raději zůstanu katolíkem ;-D

0 0
možnosti

A ja si myslim, ze cislo bestie je 8426. Urcite se da najit spousta "dukazu" stejne jako pro 666.

0 0
možnosti

Tak nějak; pokud není dané jakým pravidlem čísla skládat a jak výsledek interpretovat, vždy dokážu dostat co se mi zamane (kdy bude příští konec světa atp.).

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik