Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Násilí systém nezmění.  Násilí dovede jen vyměnit jedny parazity za druhé.  Změna nastane až lidé přestanou na stát věřit.

2 0
možnosti
JM

souhlasím s vámi, nicméně média jsou zde od toho aby informovala. A ne jen lhala, jak se jim hodí.

8 0
možnosti
MR

zamyslel jste se nad tim ze Putin, ac uz neni naklonen levici, ale kapitalismu, tak prece jen v Rusku, ale bohuzel ani na Ukrajine, neni demokracie, svoboda, zivotni uroven pod psa? Nemam na mysli ruske milionare. A v te EU, ano, Brusel me take nadzvedava ze zidle, tak tam je to zatim dobre, demokracie a svoboda o jake Rusove nebo Ukrajinci nemaji poneti. Nad tim se take zamyslete.

Ne ze by jste nemohl kritizovat pomery, to v EU jde a bez trestu,a tak to ma byt.

0 0
možnosti
MT

Jaroslav ...

Ak by sa proti EU postavilo hoci aj vrece zemiakov, tak ho určite podporíte, že? Aký postoj zaujímajú voči EU české médiá je o niečom inom. Treba si všímať aj iných médií ako českých a treba sa aj občas vybrať do sveta a potom pochopíte určite veľmi veľa a možno aj zmeníte svoj názor na EU a pod. :-)EU

0 2
možnosti
JM

u nás máme takovou postavičku. Jmenuje se brouk Pytlík. U vás to bude brúk Bublík (budem brúk, budeš brúk, budeme brúci, budú brúci atd)

1 1
možnosti
RH

Existence odborů je anachronismus od doby všeobecného volebního práva. Čím dál menší zájmová skupina je čím dál drzejší.

2 2
možnosti
JM

souhlasím, ale o tom článek není

2 0
možnosti
PH

Jo a když jsme to avizoval jinde, tak to obratem smázli, nejrychlejší byli na aktuálně.cz, tam to vydrželo asi pět minut.

2 0
možnosti
Foto

Tento týden jsem mluvil s několika svými německými přáteli na téma voleb do EU parlamentu. Říkali, že volit nepůjdou, ale když jsem je požádal, aby přece jen šli a volili AfD, tak mi to slíbili. Doufám, že jsem tím přispěl alespoň trošku k boji proti EU šílencům.

7 0
možnosti
Foto

Já nechápu, proč tolik lidí označuje EU za socialistickou. EP je nejsilnější frakce evropských lidovců, předseda EK je konzervativec a stejné je to tak u předsedy ER.

2 2
možnosti
JM

protože to jsou jen názvy bez obsahu. Ty všechny strany se chovají levicově, podobně jako naše TOP. Předseda EK Barroso není konzervativec. Je to bývalý maoista a současný neokonzervativec. Neokonzervativci jsou levičáci s konzervativní rétorikou.

7 1
možnosti
SB

Jestliže (jak vy píšete v článku) odboráři chtěli vyjádřit nesouhlas s úspornými opatřeními, ale zároveň chtěli vyzvat, aby byl zvolen někdo, kdo zajistí změnu k lepšímu ve směřování Evropsjké unie, tak to je podle mého názoru jasný protimluv. Změna k lepšímu buď při současném počtu přistěhovalců z afrických a asijských zemí buď neexistuje vůbec, což považuji za vysoce pravděpodobné, nebo pokud navzdory tomuto mému skeptickému názoru ještě existuje, tak jedině právě přes ty úspory.

Chtít, aby byla nějaká změna k lepšímu, avšak bez úsporných opatření, to je stejné, jako kdyby alkoholik chtěl po lékaři, aby mu vyléčil neduhy jater a ledvin, avšak bez nutnosti podrobit se protialkoholnímu léčení.

2 0
možnosti
JM

ale úspory, změny hospodaření a změna řízení může mít poměrně hodně podob, takže já protimluv v jejich požadavcích nevidím. Příkladem budiž nesmyslná Kalouskova reforma, která přidusila naši ekonomiku mnohem více než bylo nutné, protože místo úspor na straně výdajů státu na přebujelý aparát, podvázal svými opatřeními spotřebu hned v několika vlnách (spotřební daně na phm, dph, důchody)

3 1
možnosti
JH

J98i62ř36í 47H89o79l23ý

6. 4. 2014 13:48

Protestující odboráři. To nestojí ani za potištění papíru.

A odboráři, ti vůbec nestojí ani za ...

0 3
možnosti
RK

Nečetl jsem to celý... kolik bylo mrtvých?

1 0
možnosti
JM

Podle vašeho zřejmě zvráceného myšlení má cenu infornovat o něčem jen když lidé umírají?

2 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik