Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Špatné je že tu žumpu musíme platit, jelikož platím něco co nevyužívám, tak mi to vadí.Stačí si vyhledat informace na internetu a nekazit si neděli kultovním zaříkávačem s jeho poledními výplachy mozků:-)A v autě raději hudbu, než nějaké depresivní politické výpotky:-)

0 0
možnosti
PB

..... v případě sloučení ČT a ČR (zatím mediální hra) se obávám, že by Radiožurnál musel rychle sladit noty a Výborná by už bohužel nebyla výborná. Kellera jsem slyšel v autě, - byl jsem z teho tak vyjančenej, že sem musel zastavit - opravdu výživné !

0 0
možnosti
JAZ

Uvědomuje si někdo, že ČT přebírá záběry a informace také od zpravodajských agentur? A ty když nabídnou neobjektivní TV záběry, tak s tím neudělá nic ani CNN.

1 0
možnosti
JH

no ze ruske TV maji i jine zabery.....asi by mela CT rozsirit vyber agentur.....klidne at vysila od Reuters a hned na to Al Jazeera.....ja uz si to preberu, nepotrebuju to predzvykat

4 0
možnosti
Foto

Naše média, hlavně ČT je zpravodajskou katastrofou.

Něco jsem o tom naspal zde: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/408930/CT1-a-CT24-jsou-pokleslejsi-nez-komunisticka-media-pred-rokem-1989.html

Za článek karma R^

4 2
možnosti
JF

Pro tyhle Petříky, Vysočany nebo Chrástky to určitě katastrofa je, naše média totiž tak vazalsky neomílaj ty proruský, Putinovský lži a dezinformace a tahle cháska je pak zmatená...:-)

1 5
možnosti
Foto

Já tam v té reportáži až tak velkou lež nevidím

0 1
možnosti
MM

Že by ČT zveřejnila, že Putin je zloděj, terorista, nacista a slizký skřet?

2 1
možnosti
JF

Další hledač pravdy, ale jen té své...RvRv

8 7
možnosti
JH

tak porad lepsi, nez jak ovce sezrat vse, co mi panicek naserviruje a jeste si myslet, jaky nejsem chytrolin

2 0
možnosti
PV

Pěkně jste to vystihl.R^ Koho by tenkrát napadlo, že.... to bude úplně stejné. 

Jen je úděsné, co se najde zvrácených lidí, kteří mají utkvělou představu o tom, že ti z nás, kterým se nelíbí bláboly ČT a jejich vymývání mladých mozků, potají po večerech posloucháme jakési vysílání z Moskvy a jakousi propagandu Putina. To už musí být ale velký nadšenec spikleneckých teorií. Inu, podle sebe, soudím tebe.

13 12
možnosti
IR

I89v23a71n 10R32a35č17e28k

28. 5. 2014 16:50

Nerad bych vám radil, ale někdy opravdu zkuste mrknout na ruská média. Pak si možná začnete vážit informací, jaké máme zde.

7 3
možnosti
Foto

J82a25k42u27b 47R14o50t47h

28. 5. 2014 12:52

Jojo, máte recht, koho by napadlo, že 25 let po listopadu nás zahltí kupa mediálních lží. Z Moskvy. Konkrétně z Lubjanky.;-D:-P

12 6
možnosti
JM

Někomu nepomůžou ani faktické důkazy. Já nemám pochyby o tom, že ruská propaganda jede na plné obrátky, právě jako ta americká. Ale proto jsem těma klíčema nezvonil, aby mně naše televize zásobovala lživými kecy. Rozdíl mezi námi je ten, že já jsem už pochopil, že ta druhá strana není o nic lepší a dívám se na to bez ideologických klapek na očích

13 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik