Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

R^ Samozřejmě jste na to kápl celkem trefně a je velkou pravdou, že tenhle klín vražený mezi slovanské národy, je jeden z důvodů téhle lapálie - je třeba se ptát proč se tohle děje? Komu to přináší užitek? Putinovi zcela jistě ne. 

A o té humanitární agresi není třeba se nijak víc rozepisovat, to jsou jen ubohé výkřiky tupců, co se na víc nezmůžou. Včetně místních bolševíků, nyní v roli válečných štváčů.

2 1
možnosti

Když označím lejno jako ruskou fialku, budou si k tomu čichat jen určití lidé ...

Podle nezávislých zpráv se celá ruská pomoc dala naložit tak na 30 náklaďáků. Proč jich tam vyslali skoro desetkrát více? Proč se předem nedomluvili s pracovníky Červeného kříže a nevzali je sebou coby "závozníky"? Odpověď je jednoduchá. Mise sledovala jiné cíle než humanitárn misi. Můžeme se dohadovat, jestli zprávy o tom, že si z Ukrajiny chtěli zase něco odvést jsou pravdivé, ale fakta která máme jasně ukazují na to, že to byla zastírací operace. Putin se mi nesvěřuje, tudíž se mohu jen dohadovat pro co to bylo zástěrkou.

2 0
možnosti
JM

Pokud se nepletu, tak MČK potvrdil cca 1860 tun pomoci, to je něco přes 6 tun na kamion. Jejich nosnost neznám, takže poloprázdnost nebo poloplnost neposoudím. To ostatní jsou bohapusté domněnky a spekulace, kterých se na všech stranách konfliktu vyrojily hromady. Co kolem pomoci strádajícím lidem předvádí Kyjev je za hranicemi jakékoli elementární slušnosti. Pokud mají tvrdé důkazy o diverzi ať je ukáží. Zatím ale z Kyjeva přišly od převratu jen lži.

1 1
možnosti
JL

...že?  Však je to také třetí nejlepší bloger - konspirátor. Hned za Petrem

Gabrielem a Toničkou Plíškovou. :-P

3 0
možnosti
JR

J14a77r81a 44R42a78n55k

23. 8. 2014 19:03

Dopreje Vam Tomasova existence vubec spanku? Ta Vase posedlost je trapna!!

4 8
možnosti
JK

Peszynsky nie je obyčajný bloger. To je prírodný úkaz a hračka prírody. ;-D

7 4
možnosti
MS

Jádro,  zdravím na severní Moravu. Tarantino by měl jistě hodně námětů na nový film. Ale z Ukrajiny to asi nebude.

Klasicky řečeno. Humanitární pomoc od čerta, ale pán bůh zaplať za ní.

1 0
možnosti
MS

Sakra, samozřejmě Jardo. Také ještě jednou do NJ.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik