Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Pokud jste ještě nenarazili na tento blog českého blogera, který byl nedávno osobně na Ukrajině, pak doporučuju si to přečíst. Popisuje jen osobní zážitky, čte se to jako když krájí máslo:

http://marekhavlicek.blogspot.cz/2014/08/ukrajina-centrum-donetska-pul-den-se.html

0 1
možnosti
JR

J55a24r63a 82R67a39n88k

29. 8. 2014 20:59

News for satellite images of russian troops on ...

The Independent

NATO: These new satellite images show Russian troops in ...

Washington Post ‎- 22 hours ago

The satellite photos appear to show Russian vehicles and troops in ... to be about 31 miles from the border crossing in Dovzhansky, Ukraine.

NATO Satellites Show Russian Troops, Armored Vehicles ...

Newsweek‎ - 1 day ago

More news for satellite images of russian troops on ukraine border

Images for satellite images of russian troops on ...

0 1
možnosti
JM

Vaše víra, že korporátní média informují objektivně a že satelitní záběry jsou davům interpretovány správně, je fascinující

2 1
možnosti
Foto

Dnes jsem měl puštěnou ČT24, kde se střídal jeden "odborník" na Ukrajinu za druhým a všichni se předháněli v tvrzeních, jak Putin napadl vojensky Ukrajinu.

Vyváděli dnes, jako by pozbyli zdravého rozumu, že by určitě i Goebelsovi dali na frak.

Museli od majitelů našeho mainstreamu dostat příkaz, aby vystupňovali štvanici proti Putinovi.

Ty nestále dokola se opakující lži byly ale tak primitivní, že zřejmě tito "odborníci"neměli dostatečný čas na přípravu.

Pro Vás karma R^

5 1
možnosti
MN

V noci se objevila zpráva, že Putin vyzval povstalce, aby v obklíčených oblastech otevřeli humanitární koridory tak, aby ukrajinští vojáci mohli v klidu a bezpečně z obklíčených oblastí odejít.

A reakce západu? áááááá... tak teď máme důkaz, že Putin řídí povstalce!!!

Už jste v průběhu ukrajinské krize zaznamenali, že by Porošenko vyzval vojáky ukrajinské armády, aby v obklíčených oblastech otevřeli humanitární koridory tak, aby mohli v klidu a bezpečně odejít povstalci, popřípadě místní civilisté?

Myslím, že jednou na dějinných miskách vah dopadne Porošenko ve srovnání s humanitárním agresorem Putinem velmi špatně.

14 4
možnosti

Tady se chce říci "ta je blbá, až to praští"

4 5
možnosti
ZH

Je neuvěřitelný, kolik pitomců si nedokáže sečíst 2+2. Když pominu veškeré důkazy, o mnohých se dá s ůspěchem pochybovat, tak už jenom prostý fakt, že "povstalců" je čim dál víc, otvírají nové fronty, zničenou techniku a munici bez problémů nahrazují, neznamená nic jiného, než že je někdo zásobuje. Nebo letos místo hřibů rostou grady a místo lišek munice. To by taky bylo vysvětlení. Pro ty pitomce. :-/

2 0
možnosti
JM

Vysvětlení povstalců, že techniku a munici mají ze zabavených skladů ukrajinské armády zatím nikdo věrohodně nevyvrátil, to, že z Ruska přicházejí lidé bojovat na straně povstalců nepopírají ani sami povstalci. Osobně bych považoval Putina za blázna, kdyby povstalcům nějakým tím pokoutným zásobováním např. municí neoficiálně nepomohl, ale jaksi pořád nevidím žádný rozpor s tím co jsem napsal, takže o co vám jde?

8 2
možnosti
PV

Kdyby to nebyla tragedie pro občany východní Ukrajiny, bylo by to docela vtipné...

Článek samozřejměR^

2 3
možnosti
JM

Berte to jako ironii s hořkým povzdechem. Je mi takový postoj bližší než patetické ronění slz

3 1
možnosti
JN

Na tu dohodu o zadržování informací z vyšetřování havárie letadla máte někde odkaz?

0 0
možnosti
Foto

Poslouchal jsem ranní ČT24, mj. s reportérem Karasem a celou reportáží se táhlo jak červená niť, že by "rebelové měli", že by "Rusko mělo" cosi dělat, ale vůbec tam nezaznělo, že by něco měla dělat kyjevská vláda.

17 2
možnosti
Foto

On toho musel napovidat tolik ze na to, co by mela delat Ukrajina se uz neobesklo, ale rekl to, jen do vypnutych kamer. Do paroma, co se da delat?:-)

6 2
možnosti
LP

Dnes už je po včerejší mediální masáži klid. Stálo to za to? Měl jsem pocit, jako by naše média chtěla rozpoutat 3. sv. válku.

11 1
možnosti
PV

To se vám nezdá, jen mám neklamný dojem, že to jsou přesně ti samí bolševici, co před 25 lety... jen v jiných dresech.

9 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik