Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak poznate invazi ?  Staci dnes jednoducha věc jmenem Internet. Znate ? Když se invazivni sily sami napraskaji (a delaji to radi)....... https://www.youtube.com/watch?v=RNCP8qvoYtU to je pak tezky resit. To vam pak sami rozkopli domeček z karet.  Ano k ivazi doslo a ohánět se třeba  Janem Schneiderem, který vylouene na CT24 opakovane lze a všechny jeho clanky na České pozici jsou silne proruske ? To uz je chytani se stébla.

3 4
možnosti

;-D No hezké, je zajímavé, že všechny obrazové záběry, které na tom internetu najdete a co jsem doposud viděl samy v popiscích říkají, že: kolona čehokoli před vstupem na Ukrajinu. Tito chlapíci snad s výjimkou slova komandir ani nemluvili Rusky (zato zhusta volali Allahu Akbar). Tak proč nám někdo neukáže tytéž kolony zbraní a doprovodných vozidel při přesunech přes tu RU-UA hranici atd. Ukrajinská služba poslepovala komunikaci povstalců přes rádio, tak ať nahrají komunikaci velení s jednotkami a hodí na trubku. Vozidla zaparkované kdesi v poli a že prý před vniknutím.... To si vetkněte za klobouk No to já můžu sebe natočit se slečnou taky před vniknutím, ale to ještě neznamená, že mi nakonec dala....

6 0
možnosti

Šalamounsky zformulovaná odpověď ;-)

3 0
možnosti
Foto

R^  Máme v rodině odborníka na vojenství a ten jen žasne nad údajnou "ruskou invazí". Dalším "odborníkem" je náš ministr obrany, při jeho větách se člověk musí jen útrpně usmívat. Do televize asi skutečné a nezpolitizované odborníky nepustí.

8 0
možnosti
Foto

Proč v TV nepromluví, nebo proč tam nezajdete sama? Jako zpolitizovaný neodborník máte šanci.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS