Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47i21r25i 79B96i97l88i97n77a

15. 9. 2014 19:06

Co me pane rovnez Moucka vadi je zpusob, jakym jste zdrhl z diskuse. Co tak ty vase nesmysly nejak podeprit ? Treba byste mohl uzaslym ctenarum vysvetlit, jak to bylo s temi letadly, kam se podeli pasazeri, kdo a jak zorganizoval "odstrel" tech budov a jak se to vsechno podarilo utajit? Jak to, ze ty vase konspiracni blaboly nepodeprel jediny svedek, jak to ze pro ne neexistuje jediny dukaz ?

Takhle pusobi cele to vase snazeni nanejvys trapne. A vase snahy prenest tuhle diskusi na jina fora, kde se mluvi o necem uplne jinem je jiz uplna nechutnost. 

Cekam......:-P

0 0
možnosti
JM

Zde článek člena Reaganovy vlády na téma 911

http://www.paulcraigroberts.org/2014/09/10/911-13-years-paul-craig-roberts/

To, co je a není pravda by zjistilo nové, na vládě nezávislé vyšetřování, odtajnění 28 cenzurovaných stránek zprávy atd. Do té doby ano, mnoho z toho je závažnými argumenty podpořená spekulace. Že se US vláda vyhýbá novému vyšetřování, přestože je po něm mezi pozůstalými poptávka znamená, že něco skrývají.

Jo a viděl jsem ten film BBC na téma chycení bin Ládina Targeting bin Laden, ve kterém není jediný dokumentární záběr, celé je to hraná rekonstrukce, takže velmi důvěryhodné. Asi jako Batman.

Dále s vámi odmítám diskutovat, protože jste obyčejný demagog, na tvrzení, která neumíte vyvrátit, nereagujete a místo toho snášíte bizarní postavičky a historky, které se na podobná témata nutně nalepí a vydáváte je za důkaz absurdity tvrzení, že 911 se stalo jinak, jakmile jste konfrontován se jmény jako Niels Harris, okamžitě uhýbáte jinam.

No a lžete - viz vaše překroucené tvrzení o mém výroku pod Peszynského článkem, které jakmile jsem dokázal vaši lež, tak jste (ejhle) zdrhnul z diskuse.

Takže Čauec Kanajko

0 0
možnosti
Foto

Co me na konspiracnich teoriich okolo 9/11 i po 13 letech zarazi je slizactvi a moralni ubohost lidi kteri je siri.

Tihle lide proste predpokladaji, ze se v Americe stovky, nebo spise tisice odborniku z nejruznejsich oboru lidske cinnosti nechali nejakym zpusobem naverbovat k tomu, aby neuveritelne komplikovanym a zakernym zpusobem zavrazdili 3000 svych spoluobcanu. A ze o tom ty tisice lidi uz 13 let mlci.

Podle meho nazoru jde o uchylku zpusobenou jednak slepou nenavisti k uspesne zemi a uspesnym lidem (tedy Americe a Americanum) a pak o to, ze jde o nestastniky pochybnych moralnich kvalit, kteri by sami (narozdil od normalniho Americana) byli ochotni za penize takovy zlocin spachat. 

Proste hnus.......Rv

0 0
možnosti
JM

Co mně neustále fascinuje je, jak někteří jedinci mají pocit, že mají právo moralizovat ostatní. Navíc za to, že mají odlišný názor. Vy sice žijete v Kanadě, ale duševně jste obyčejný bolševik

Ty tisíce naverbovaných lidí jsou stejný dojmologický festival jako hodiny trvající požár nebo umístění náloží ve WTC níže.

Ta vaše úspěšná země má astronomický státní dluh a 70 miliónů lidí na potravinových lístcích a já jen držím palce prostým Američanům, aby se vypořádali s tou klikou, co na jejich pracovitosti, obětavosti a slušnosti parazituje a ještě k tomu vpro zachování své moci  rozbíjí svět na kusy. To vůbec není o Americe. Amerika dala světu jeden z nejúžasnějších politických dokumentů, jaký kdy svět vytvořil. Svou Ústavu a Deklaraci lidských práv, ale ta skupina hyperbohatých zločinců duch těchto dokumentů krok za krokem ničí.

0 0
možnosti
FL

Autor - k tomu co ČVUT "vyvrátila", ten váš odkaz:

http://www.reformy.cz/zpravy/video-prednaska-doc-ing-ivan-nemeccsc-pad-budov-wtc-11-zari-2001/

Docent má ve výpočtu chybný předpoklad, že statika je zajištěna sloupy mezi podlažími. Ve skutečnosti byla statika zajištěna středním pilířem o kterém nepadla zmínka, a který ztratil pevnost v důsledku žáru. Také uvažoval statickou pevnost nosníků, která je obecně jiná než dynamická. Poněkud amatérsky působí započtení viskózního koeficientu jehož hodnota je odhadovaná, ale s přesností na 3 platné cifry.

Jinak také doporučuji:

http://luf7.webnode.cz/a11-9-2001-teroristicky-utok-na-usa/

1 0
možnosti
JM

Jádrové sloupy byly brány v potaz, možná se docent jen nepřesně vyjádřil použitím výrazu sloupy mezi podlažími pro kompletní strukturu. Rozdíl je jen v tom, že jádro není členěno stropní konstrukcí, ale na druhou stranu na úrovni pater obsahuje příčné prvky pro prostorovou pevnost. V rychlosti jsem si to proběhl (už je dost hodin), ale uvažování statické pevnosti jsem nezaregistroval, o obtížnosti určení viskózního koeficientu doc Němec sám hovořil. Sám na videu vyzývá kohokoli, aby jej kontaktoval s oponenturou. Takže máte možnost

Článek na vašem webu jsem si přečetl a mám k němu poměrně hodně výhrad neb opomíjí poměrně závažné skutečnosti, ale nechtějte to se mnou rozebírat přes diskusní příspěvky. JInak díky za váš příspěvek do diskuse, který má hlavu a patu. Po tom, co tady jeden Čechokanaďan předváděl je to osvěžující.

0 0
možnosti
JP

Motto: Karel Kryl

   Kaple má okna klenutá

    a křížem hlásá lásku

     ústa jsou řevem zalknutá

      a nevydají hlásku

       Květiny smutku, věnce lží

        a místo slzí tence mží

         na zvratky na oblázku

1 0
možnosti
Foto

A hle, dalsi citat z tvorby Karla Kryla. Tenhle emigrant pred ruskymi okupanty a jejich domacimi pomahaci se dnes hodi opravdu kdekomu. 

Hlavne ze je po smrti a nemuze se branit. Branit ho musi cestni lide - jako napriklad jeho vdova, ktera pred casem podala zalobu na komunisticke radio Futura, ktere se ve sve hovadilosti nestitilo vysilat jeho pisne.

0 0
možnosti
OG

O88n35d95r48a 36G72l48a30c

11. 9. 2014 16:20

Ještě jedna poznámka - které země najímají umělce? Z historie to známe např. u nacistického Německa, komunistických zemí nebo třeba z barokních Čech. Když ale od nás utíkali umělci do cizích zemí - možná se ty země "za kopečky" podobaly té zemi, o které píšete - naráželi na úplně jinou situaci: umělec si musel prodat své umění sám. Nevím, jestli se to dneska změnilo, ale asi ne. Totality ve velkém produkují kvalitní umění i propagandu, zatímco v demokraciích se točí to, co se prodá. Třeba konspirační teorie. Proto si myslím, že váš pohled ulpívá na povrchu, že sedáte na lep dobře prodávatelné fikci a zcela zbytečně se rozhořčujete, jak je něco takového možné. Inu, našel jste čisté zlo - doufám, že ho nebudete chtít vyřešit podobným způsobem jako kdysi Adolf, také jeden z bojovníků proti čistému zlu.

3 0
možnosti
Foto

J25i20r72i 65B84i32l51i73n14a

11. 9. 2014 16:50

Ona je takova zprava o pricine padu budov kterou vydal N.I.S.T. prilis dlouha a dost suchoparna. Zatimco cteni bulvaru a konspiracnich webiku je tak vzrusujici ! 

V kazdem pripade - napsat neco takoveho ve vyroci te tragedie je vrchol nechutnosti a nevkusu. 

Je dobre, ze Osamu oziraji na morskem dne krabove, korysi a jina zajimava havet.

3 1
možnosti
Foto

J13i51r54i 45B49i76l24i54n30a

11. 9. 2014 16:10

Pro tyhle antiamericke konspiracni teorie neexistuje jediny primy dukaz, byly davno vyvraceny a verit jim muze jen clovek mdleho ducha.

1 0
možnosti
JM

Přiznám se, že od vás to beru jako kompliment

0 1
možnosti
RM

V čem se liší demokracie a totalita? V totalitě si nemůžete vyskakovat, aby vláda měla klid na vládnutí. V demokracii si můžete vyskakovat, ale vláda si toho stejně nevšímá a klidně si vládne.

0 0
možnosti
Foto

V totalitě si taky můžete vyskakovat, ale skončíte za mřížkou, přinejlepším.

2 0
možnosti
PBR

Pane Moučko Jaroslave, krásně jste to napsal

pro mnohé však nebude to, to pravé, ořechové,

karmu dám Vám převelikou, že jste se tu pravdy zastal ,

myslím, že čas k prozření už nastal :-)R^

1 1
možnosti
OG

O33n43d33r79a 38G15l67a11c

11. 9. 2014 12:27

Kdybyste měl pravdu, lidé by prchali z té zkorumpované a oligarchy ovládané země. Jestli to tak není, vaše podobenství je lživé.

3 2
možnosti

Ono je kam prchat?

1 0
možnosti
Foto

V podstatě jste stručně shrnul dějiny lidstva. Již staří Římané ....

A co s tím chcete udělat?

1 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik