Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P18e60t64r 22M69u17r61č91e61k

16. 3. 2015 14:55

Proč proboha si nechávat předepisovat od lékaře céčko? Naložím si do soudku na zimu zelí a mám s céčkem vystaráno.Kdyby se lidi drželi pokynů těla a selského rozumu tak by ubylo hodně zákazníků farmaucetických firem.

Při návštěvě svojí praktické doktorky  mi byli pokaždé vnucovány různé prášky a není na na mne moc milá když odmítám protože nebude provize od dodavatele léků.Je mi 61 a mimo zděděného viru Leiden jsem zdráv na svůj věk tak akorát.

Tlak řeším česnekem,hustotu krve okurkou a červenou řepou,kašel cibule s cukrem,nachlazení černé pivo se  žloutkem a medem,nemůžu usnout tak to vyřeší jedno pivo,klouby nebolí protože si dělám domácí sulc mohl bych jmenovat další a další.

A jenom dovětek: Kyselinou absorbovou se předávkovat v žádnem případě nedá pokud ji používáte v přírodním stavu.

1 0
možnosti

Sama mam s ceckem vyborne zkusenosti. Samozrejme, jak se pise nize, neni to na stalou aplikaci, ale pouze v pripadech nouze (ostatne, jak by mel byt kazdy lek, at uz od farmaceuticke firmy, nebo z prirody)

Narazila jsem kdysi na knizku americkeho lekare?, ktery se takhle vzpamatoval z otravy olovem a byly v ni popsany i nejake dalsi pripady nastartovani imunity diky "predavkovani se" vitaminem C

Takze jsem to zkusila a uspesne od te doby aplikuju v situaci, kdy na me "neco leze" - vetsinou nachlazeni nebo chripka. Nepouzivam zadny prirodni zazrak, ale docela obycejne sumive Cecko - dve az tri tablekty do dvou deci rano, dve az tri vecer, vic vetsinou neni nutne, protoze se vzpamatuju. Maximalne zopakuju potreti :)

Az budu mit cas, muzu se poohlednout po zdravejsi variante vit C, ale jelikoz to delam cca jednou za dva roky, snad me to nezabije :-)

0 0
možnosti

A48d92a61m 46K26a82r37a65b41a

16. 3. 2015 13:36

Teda nemůžu odolat několika připomínkám, ale článku celkem fandím :-)

1) Nepřesné je, že se kys. askorbovou nedá předávkovat. Pacienti s některými metabolickými poruchami a s poruchami nebo selháním ledvin se mohou předávkovat a způsobí jim to nemalé potíže. Krom toho pokud máte alespoň amatérskou průpravu v biochemii, pak jistě víte, že každou látkou se dá předávkovat a to vč. vody. 

2) I zdravým lidem se při vysokých dávkách pokřiví skladba mikroflory v trávicím traktu. 

3) Častá konzumace takových doplňků stravy rozhodně ní vhodná pro žaludeční sliznici neboť máte velmi často překyseleno. Právě největší fanda céčka, Alexandr Fleming, si jím prý údajně vyléčil rakovinu, ale pak zemřel na závažné komplikace spojené s žaludečními vředy, které si neustálou konzumací Céčka "vyrobil". 

4) Z toho už vyplývá jak jste si vyléčil svou plíseň. Tyto parazitické plísně obecně velmi nerady kyselé prostředí, navíc jste tím lokálně podpořil imunitní odpověď organismu. 

5) Céčko toho umí opravu hodně, ale není to všelék. Takže jestli si někdo myslí, že je dobré použít to např. místo antibiotik (v případech kdy jsou nutná), dobrovolně ohrožuje svoje zdraví. 

6) Ale máte pravdu, že lékaři u nás všeobecně vitaminy moc nepředepisují. Někteří to pacientům jen doporučí a pacienti na to vetšinou dlabou, protože vitaminy nejsou hrazeny zdravotními pojišťovnami. V reakci na to, to pak vzdávají i ti lékaři ;-)

2 0
možnosti

J97a79r23a 31R47a90n38k

16. 3. 2015 21:56

To o Flemingovi jsem necetla, ale nejznamejsim "C-eckarem byl Linus Pauling.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik