Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DJ

D73a38v73i10d 70J22a52n61k69ů

21. 3. 2015 12:53

Ať se všichni ti Petříkové, Vyvadilové, Hermánkové, Novákové a Krusičové modlí ke svému nevyššímu agentu Kirilovi, aby si ten jejich nejvyšší trpaslík na světě s nejmenším pindíkem, lovec, potápěč, pilot, kaskadér, iluzionista a velitel zelených mužíčku nic nezačal. Protože pokud vypukne něco, co nikdo nechceme, tajné služby by musely být dementní, aby nechaly běhat po republice tuhle bandu kolaborantů. Pomažou pěkně tak, kam patří. Já bych pro ně znova otevřel Jáchymov, alespoň by poznali vymoženosti jejich milovaného sovětského systému upevňování moci a trestání ,,zrádců".

7 2
možnosti
JM
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím.

Ale západ už spekuluje nad tím, jak toto porušení Minských dohod ze strany Kyjeva hodit na Putina.

Západní maistream a naše ČT lžou tak primitivně, že ve skutečnosti tím dělají skutečnou proruskou propagandu a potom se okázale diví, že protiruské a protiputinovské propagandě většina občanů nevěří.

5 7
možnosti
VR

Zajímavé, že se bolševici zaměřili právě na AIIB. Přitom je to jen jedna z mnohých mezinárodních, rozvojových bank a měla by poskytovat úvěry na výstavbu silnic, železnic, elektráren či telekomunikačních sítí v rychle se rozvíjející Asii. Proto samozřejmě ten velký zájem evropských i jiných zemí podílet se na tomto boomu. Rozhodně to není nic, co by snad mohlo jakkoli ohrozit dolar, už proto, že základní kapitál této banky je 50 miliard dolarů (1,29 bilionu Kč). 

Důvod proč se USA chovají k této bance celkem chladně , je jejich obava, že nová rozvojová banka by mohla tolerovat volnější měřítka poskytování úvěrů, finanční transparentnosti či sociálních záruk, a podrývat činnost SB a Mezinárodního měnového fondu (MMF).

2 1
možnosti
VR

soužka Řápková nesouhlasí?

2 0
možnosti
BK

Karma, pane MoučkoR^. A díky.

7 5
možnosti
JF

Docela by mě zajímalo, jak může vypadat člověk, který napíše:

"A zemí českou, domovem mým, se opět valí cizí armády...."

Zkuste sem dát konečně nějakou svou pravou fotku.

6 5
možnosti
Foto

Fotky pacientů by se zveřejňovat neměly.

1 0
možnosti

Nesmíte tolik číst aeronet a ac24 "USA, tak jako v minulosti, potřebují rozpoutat rozsáhlou válku, aby vybředly z potíží" , z jakých, smím  li se zeptat?

To rusák se potácí na hraně velkého, ekonomického průšvihu a přesto mu to nebrání harašit zbraněmi po celém světě a téměř každý měsíc pořádat rozsáhlá , vojenská cvičení....

6 4
možnosti
Foto

Tak to už udělali v Koreji. Jenom díky této válce se vybředly USA z poválečné hluboké ekonomické recese.  Bakteriologická válka např. vedla ke konjuktuře farmakologického průmyslu, jehož produkce stoupla snad o 100%.

3 4
možnosti
Foto

Ne. Obávám se, že chybně vnímáte realitu. Rv

3 1
možnosti
JM

já si mohu totéž myslet o vás, soudě z vaší reakce

3 5
možnosti
PT

Cituji

"Rusko je v konvenčních jednotkách mnohem slabší než USNATO, je velké riziko, že pro svou obranu použije svůj jaderný arzenál"

Komické tvrdit že agresor použije na svou obranu jaderné zbraně a zahubí tak sebe i všechny ostatní, docela strašlivé nacistické - válečnické hrozby.  

Tady holt nezbývá nic jiného než se zfanatizovaným Rusákem tenhle poker hrát a doufat že přeci jenom Rusák není sebevražedný mohamedán a pudy sebezáchovy má.  

Ono už k tomu v historii i došlo, že bylo nezbytné poker s Rusákem zahrát, to byla berlínská a kubánská krize. Pokud pamatuji tak Rusák radši než sebezáhubu volil ústup ze svých imperiálních choutek.

2 0
možnosti
JM

A o tom pane Tesaříku, že rozmístění raket na Kubě bylo reakcí na rozmístění raket v Turecku jste někdy četl? A že k odvolání lodí těsně před vytýčenou rovnoběžkou došlo poté, co Kennedy Chruščovovi přislíbil demontáž raket v Turecku s tím, že ale oficiálně to bude komunikováno, že Rusko ustoupilo? Slyšel jste to někdy? Nebo je to taky ruská propaganda;-D

5 4
možnosti
Foto

Ale ne, s. Moučko, to ne Kyjev, ale vrazi z volstrýtu, EU, USA, CIA, FBI, NSA a cyklisti.

Rv

4 2
možnosti
JM

Ano pane Dvořáku. Onehdá jsem se strašně pobavil v jedné diskusi ohledně centrálního bankovnictví, kde jeden diskutér vyslovil nesouhlas s institutem centrálního bankovnictví a byl jiným diskutérem nazván agentem Kremlu.  Tož přeji všem ideologicky vyhraněným jedincům všech zemí nikoli spojte se, ale stylově v duchu asi nejlepší ruské filmové komedie Svéráz národního lovu Nu na zdarovje

3 2
možnosti
PT

To je opravdu hezké šířit neskutečné lži o tom  jak USA jsou těsně před krachem a jak chtějí mermomocí vyvolat 3. světovou válku aby se zachránili.

Akorát je potřeba vědět odkud tahle strašlivá rusko - válečnická propaganda proudí. Má to bloger z ruské televize kam zřejmě chodí  poslouchat Putinovi propagandistické pohádky tak,  jako děti chodí koukat na večerníčka,  nebo mu to možná posílají z velvyslanectví Ruska.

 Níže je odkaz jak jakýsi šílený ruský politruk ruskému mužikovi káže 45 minut o tom jak jsou USA těsně před krachem, o tom jak se chtějí zachránit rozpoutáním 3. světové války a jak pohádkový bohatýr Putin zmiznul na 10 dní aby tyhle imperiálistické plány zhatil. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v53gsJY483I

Je to sice čtení titulků,  těžko stravitelné keci trvající 45 minut ale doporučuji přečíst, z toho jde opravdu strach,  čím Putinova média krmí zfanatizovaného Rusáka, a jak tohle jakési podivné existence zkouší šířit i u nás. Rv

9 3
možnosti
JM

No mně osobně je vás docela líto.

2 6
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik