Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D35a74n 63V59l64k

18. 11. 2015 22:11

Jestli ono to Jaroslave nebude tím, že vlastník idnes je čilým obchodníkem s GMO... Rv :-P

0 0
možnosti

Jaroslave, při vší úctě, proč používáte cizí fotku? Patří ruskému herci Mikhailu Efremovovi?

0 0
možnosti
Foto

J40i97r27i 34B46i72l70i45n10a

8. 11. 2015 19:45

Tech lidi bylo okolo 60 tisic, coz na Berlin neni tak moc. A media o tom informovala, takze priste prosim nelhat.

No, kdyz pane Moucka organizujete demonstraci v Praze vy komunisti, prijde vas tam nanejvys tak 50. A to jeste musi byt zdarma gulas a vlak z Ostravy - Poruby.

Takze to vase nadseni tak trochu chapu.  ;-)

0 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že si Amíci smouvu TTIP stejně prosadí pomocí zkorumpovaných evropských politiků.

Dát každému spřízněnému europoslanci milion USD je pro nadnárodní americké korporace pakatel.

A po nich potopa..

Karma R^

1 1
možnosti

Pane Petriku, oni v Evropskem Parlamentu nesedi jen cesti poslanci.

1 0
možnosti

Ten odkaz na you tube je sensacni. jednak je to ruska stranka you tube, pak je videt, ze tam byli demonstranti z cele evropy, a co mne zaujalo, divejte se prosim va to Video pozorne jak se pravidelne opakuji ti Vlajko a transparentonosi.  asi am tech protestantu tak moc nebylo. odpovida tomu i hlasitost skandovanych hesel.

2 0
možnosti

Přiznám se, že jste mně zaskočil, tak jsem si to pustil několikrát dokola a žádné opakování tam nevidím a to jsem se zaměřil i na výraznými barvami oblečené demonstranty. V záznamu je jen jeden střih, kdy druhá část se odehrává o poznání pozdějji, protože už je rozsvícené pouliční osvětlení a i vykřikovaná hesla jsou jiná.

0 1
možnosti
Foto

To že Češi neprotestují proti takovýmto věcem je celkem logické. Když nechali svůj stát okrást o 99% majetku, a nyní jsou spokojeni se z toho vyplývající chudobou, pak jsou všechny ostatní záležitosti podobného typu vcelku brnkačka.

0 4
možnosti
Foto

Zajímavé je, že to vyšlo to na Lidovkách a ty patří do stejné mediální skupiny MAFRA...takže asi jen redakční šum:-)

1 0
možnosti

Tato demonstrace byla svolana odbory (rude prapory a symboly srpu a kladiva) proti hospodarske dohode s Amerikou. To je tak vsechno na co se stadni Nemci zmuzou.

3 1
možnosti

Skoro tak dobrý, jako ty vaše ruský rakety...:-)Podle organizátorů 250 000, podle úřadů 150 000 lidí, ve skutečnosti 60 000. Všechna ostatní média i pravicovější než iDnes toho byla plná , jen si vybrat, že?

4 2
možnosti

Á pán se zúčastnil, stál při krajnici a počítal účastníky, že  nám tady tak sebevědomě předhazuje tu nejpravdivějších z pravdivých "skutečností", že? A navíc ani pořádně nečte, protože by zjistil, že o zveřejnění v ostatních médiích se zmiňuji....

0 2
možnosti

Zatajování tohoto tématu na Idnesu není žádný div, pro takové smlouvy má Babiš velké pochopení a už má nejspíš zkalkulováno, jak z toho bude těžit. Spíš je na pováženou, že Čechy toto téma tak málo zajímá, i když je velmi nebezpečné

3 5
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik