Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J78a90n 78P18a72l82l39a87s

30. 1. 2017 21:37

Dobrý večer, Trumpovi fandím, ale parodovat postiženého považuji za prasárnu. Polemika s názory druhých může vypadat i jinak.

0 0
možnosti
JM

V tom s vámi mohu souhlasit, ale bezprostředně o tom článek není

0 0
možnosti
MD

Dobry clanek na dobre tema.

0 0
možnosti
Foto

On to nebyl jedinej problém jejího projevu. Její vyjádření k imigraci bylo také velmi povrchní a nijak nerozlišující takovou drobnost jako je rozdíl mezi legální a ilegální.

3 0
možnosti
AM

Odstavec začínající slovy "Pojďme si položit..." je myšlenkový karambol.

Co tím člověče chcete říct?

Že když lže tělesně postižený, že nestačí normálně říct "je to lhář", ale je OK říkat "je to prolhaný mrzák" či názorně parodovat jeho postižení (???)

Tohle opravdu chcete?

.

(mimochodem v té kauze navíc nelhal novinář, ale Trump)

2 2
možnosti
JM

možná jste si nevšiml, že jsem článek uvedl tím, že nesoudím ani Trumpa ani Streepku, jen jsem chtěl naznačit, že to může být složitější. Jestli lhal žurnalista nebo Trump vůbec nedovedu posoudit. Vy ano? Pokud lhal žurnalista, pak Trump neparodoval postižení samotné, ale to, jak se z toho žurnalista pokoušel vykroutit.

Jde primárně o to, že Streepka se ve svém proslovu vůbec nezabývala otázkou jestli ten žurnalista má či nemá pravdu, šlo ji jen o to, že Trump nějakou (vhodnou či nevhodnou) formou kritizoval jeho počin. a samozřejmě v prvé řadě jí šlo o nový sport levicových intelektuálů: Kopnout si do Trumpa (v ČR dtto Kopnout si do Zemana)

2 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik