Zelený fašismus utržený ze řetězu

Nejdokonalejší plynová turbína světa Siemens SGT5-8000H s neskutečnou účinností 60,75%  bude v Německu, díky běsnění zeleného fašismu nazvaným Energiewende, zakonzervována. Německo tak přijde o dalších 1400 MW výkonu (zdroj)

Klimatičtí pomatenci se rozhodli vymýtit naši civilizaci pod heslem omezení "škodlivého" oxidu uhličitého. Zatím žádný z těchto magorů, co si taky říkají vědci, dalších magorů, co si říkají politici nebo taky Bursíci ani dalších magorů, co si říkají aktivisti, však nezodpověděl pár zcela základních otázek:

1. Jak se může oxid uhličitý hromadit v horních vrstvách atmosféry a způsobovat skleníkový efekt, když je těžší než vzduch a jeho naprosto zdrcující většina se tedy nachází v biosféře neboli u zemského povrchu. Kdo se někdy vydal do nitra matičky Země, tak určitě zaregistroval, že v některých jeskyních je do nejspodnějších partií, tvořících uzavřené kapsy, zakázaný vstup. protože se v nich nacházejí jezera oxidu uhličitého. Japato, že se ten oxid nevznese a neodletí do horních vrstev atmosféry a tam si v klidu neskleničí, abychom si my mohli taky v klidu prohlížet podzemní krásy? No a kdo má nějaký záchranářský kurs, tak dobře ví, že při haváriích např. v dolech v místech, kde je riziko výskytu oxidu uhličitého není radno se shýbat, sedat či si klekat bez dýchacího přístroje

2. Jak může být oxid uhličitý jedovatým plynem, když jej spotřebovávají všechny rostliny v procesu nazvaném fotosyntéza, díky čemuž mohou rostliny růst neb z něj za pomoci slunečního svitu odebírají uhlík pro stavbu svých těl a vydechují čistý kyslík. Díky tomu, že jeho objem v biosféře mírně stoupá zaznamenáváme globálně zvyšování úrod zemědělských plodin (které jsou bohužel kvůli lidem jako je oligarcha a majitel fašistického NSDANOfertu Babiš mnohdy nikoli k jídlu, ale používají se výhradně na výrobu špatných přísad do pohonných hmot nebo na výrobu Jau Jau Biomasy). Pro člověka není oxid uhličitý jedovatý (jako např. oxid uhelnatý), ale je dusivý protože vytlačuje z ovzduší kyslík. V koncentracích okolo 0,5% však není čeho se obávat (pokud si to dobře pamatuji tak cca 5% oxidu vytěsní 1% kyslíku, kdo viděl film Apollo 13 tak si pamatuje, že kritická hranice koncentrace je někde okolo 12%)

3. Jak nám klimatičtí poplašňáci vysvětlí, že podle bublinek vzduchu uvězněných ve starém ledu byl obsah oxidu uhličitého v historii Země v některých obdobích daleko vyšší než dnes a žádná tragédie se neděla. A nikde žádná čmoudící fabrika, ani elektrárna ani auto, dokonce snad ani žádný člověk.

4. Jak to, že ve středověku bylo mnohem tepleji než dnes (takzvané středověké optimum), Grónsko (v angličtině Greenland neboli Zelená země) bylo zelenající se zahradou a v Anglii pěstovali révu. A přesto nebylo moře o mnoho metrů výše než dnes a navíc, podle té magorácké teorie o globálním voteplování, by musely v těch hicech být póly naprosto roztopené (což prý nyní hrozí, zatímco si vrstva Antarktického a snad už opět i Arktického ledu rapidně a spokojeně narůstá), ale přitom naši milí vědci tam dnes těží ten milióny let starý prehistorický led a z něho dolují ty bublinky vzduchu a analyzují je. Jestlipak voni si ti nabušení  (3x denně vždy po jídle užívající Arogantin) vědci tak trošičku nevodporujou v otázkách elementární logiky, že jo....

No nic jdu si dát vynikající fazolačku (dříve než ji zelení bezmozci zakážou), kterou mi včera uvařila má milá rozmilá a celý večer se budu bavit tím, že budu nahlas a s gustem přispívat ke skleníkovému efektu a to nikoli oxidem uhličitým a k tomu si budu číst Cimrmanovu básnickou sbírku Divoké větry. Musím to stihnout dříve než se mi mé milé děvče vrátí ze služební cesty.....

PS: než mně tady začne okřikovat Babišova nahnědlá soldateska (SA? SD? SS? jakpak si, holoto, vlastně říkáte?), že on jen naplňuje směrnice EU, tak musím jadrně prohlásit: Hovno! Díky Andrejovi B(ure)abišovi máme v našich zákonech podíl přísad několikrát vyšší než neomarxistická komoušská EU požadovala. Howgh!

Autor: Jaroslav Moučka | pátek 20.3.2015 19:07 | karma článku: 34,69 | přečteno: 1506x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88

Jaroslav Moučka

4 choroby současného systému

2.1.2016 v 11:34 | Karma: 23,47

Jaroslav Moučka

Oslava vitamínu C

16.3.2015 v 12:28 | Karma: 20,14
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik