Jaroslav Moučka

Budou na nejvyšším státním zastupitelství padat hlavy?

29. 03. 2015 10:46:33
Prokurátorský puč, kterým byla svržena Nečasova vláda, aby tendr na dostavbu Temelína nemohlo vyhrát česko-ruské konsorcium zatím přinesl jen náklady z kapes daňových poplatníků.

Exposlanci Marek Šnajdr, Ivan Fuksa a Petr Tluchoř obdrží od 500 tisíc do 850 tisíc odškodného od Ministerstva spravedlnosti a ministerstvo zveřejní omluvu. Kdyby kdokoli z nás způsobil svému zaměstnavateli škodu bezmála 2 miliony korun, tak nás vyrazí na hodinu pro hrubé porušování pracovní kázně.

Proto se ptám: kdypak ponesou prokurátoři Bradáčová, Šlachta a olomoucký Ištván za rozpoutání této frašky odpovědnost, budou vyraženi na dlažbu, vyvláčeni tiskem a pes od nich suchou kůrku nevezme?

Jako jeden z jejich deseti a půl miliónů zaměstnavatelů požaduji okamžitou výpověď a žalobu o náhradu škody.

Strašně se těším, jak to dopadne s dalšími politickými procesy: tedy kauza Rath a kauza Nagyová, v nichž se taky objevují jména z této vypečené, v USA školené, prokurátorské trojice.

Veřejnost je nyní pohlcena sledováním situace okolo konvoje cizích ozbrojených sil, který má projíždět přes naše území. Nu, kauza prokurátorského puče s ním souvisí minimálně v tom, že oba jevy jsou projevem naší omezené suverenity a káravě vztyčeným ukazováčkem našeho protektora: "Behave, or...!"

Autor: Jaroslav Moučka | karma: 26.51 | přečteno: 847 ×
Poslední články autora