V Berlíně demonstrovaly statisíce, idnes to ignoruje

Dnes jen krátkou glosu, protože presstituti z idnesu nám podstrkávají kdejakou ptákovinu, ale důležité zprávy z jakéhosi důvodu nepublikují.

V Berlíně demonstrovalo včera podle organizátorů 250 000, podle úřadů 150 000 lidí  proti utajované smlouvě mezi USA a EU TTIP. Podle uniklých informací by tato smlouva přinesla nadvládu korporací nad vládami, což by v praxi znamenalo např. to, že když nějaká vláda zakáže na svém území pěstování geneticky modifikovaných plodin (GMO), korporace zabývající se tímto byznysem by mohly tuto vládu zažalovat u, k tomu účelu speciálně vytvořených soudů, za kladení překážek jejich byznysu a vyhrála by to. 

Toto téma je zřejmě pro idnes málo důležité, protože místo toho najdeme na titulce zásadní článek o šesti mýtech v oblasti módy. Přitom o tom informovaly jak lidovky, tak ihned, o alternativních serverech ani nemluvě. 

O čem nás ovšem naše média hlavního proudu vůbec neinformují (zřejmě by to narušilo jednolité kavárenské hýkaní o malosti čecháčků a jejich rasismu a xenofobii), jsou informace o nevůli Němců k přijímání uprchlíků. O tom, že hoří ubytovny, že Němci na demonstraci proti přijímání uprchlíků v Drážďanech skandovali "Merkel na Sibiř, Putin do Berlína" (zdroj zde) Nebo, že je kancléřka vypískávána na mítincích (zdroj zde)

Otázku, proč nám naše vlastní média lžou, zatajují informace a nasazují nám psí hlavu ve spoustě témat si kladu stále. Jací zvrácení bezpáteřní zmetci v nich pracují, že se k něčemu takovému opakovaně snižují?

A Němci si zaslouží náš obdiv, že zvedli hlavy a začínají se stavět proti špatné vládě. Kdykoli kouknu do médií (naposledy, když jsem viděl OVM s Kalouskem a Babišem, dvěma agresivními prolhanými hovady české politiky) vidím spousty důvodů vymést Strakovku a parlament a třeba si zopakovat starou dobrou tradici našich předků a použít k tomu vymetání i okna (latinsky fenestra)....

Autor: Jaroslav Moučka | neděle 11.10.2015 10:23 | karma článku: 38,83 | přečteno: 3549x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88