Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

Přitom jsem přesvědčen, že jde jen o kvílení zblbnutého establishmentu, který od dob Billa Clintona obsadil americké úřady a think tanky a neziskovky a celý ten sajrajt, kterému se dnes říká stát. Všichni víme o co jde, protože k nám už to nalezlo taky. Přičemž je to kvílení krajně pochopitelné. Jde jim o dobré bydlo. Jak říkal už Jan Werich: Býti bidelníkem bude dobré bydlo. Tito zhrzení úředníci a myšlenkoví tankisti a neziskoví aktivisti s sebou samozřejmě ještě strhávají nějaké ty užitečné idioty, což jsou většinou dobří slušní lidé, kteří se jenom nechali zjančit některou z těch důmyslných kulturně marxistických ideologií, co jich jen na běžného občana dnešní stát navalil, aby ten, chudák, nevěděl kudy kam. Vzhledem k tomu, že tato část státu je velmi silně propojena s médii a domotanými umělci a celebritami, je tento protest velmi silně vidět a slyšet, navíc u nás je propagandisticky amplifikován neboť bezprostřední osobní zkušenost přes oceán udělá jen zanedbatelná hrstka publika. Tato vrstva establishmentu je onou bažinou, kterou se Donald chystá vysušit.

Mnohem důležitější ovšem je, co na zvolení Trumpa říká zákulisní stát (v angličtině deep state). To jsou ty části úřadů a zejména mocenských složek (armáda, tajné služby), které jsou přímo napojeny na finanční globalisty, kteří tahají za šňůrky a v případě rozporu mezi volenými zástupci státu a zájmy finanční oligarchie, jsou vždy spolehlivě loajální oligarchii. Jsou to pochopitelě vždy lidé na klíčových místech, kteří dokáží pomocí jednoduchých kroků paralyzovat nebo naopak aktvizovat svůj aparát podle potřeby. Tohle bylo velmi dobře vidět například během 911, kdy spolehlivě a 4x v daném dni všechny bezpečnostní procedury nefungovaly včetně neschopnosti nasadit stíhačky NORAD do zásahu proti uneseným letadlům po dobu 90ti minut.

Tady je potřeba říci, že já si (zatím) nemyslím, že by byl Donald Trump zvolen proti zájmům globální oligarchie. Naopak. Oni nikdy nepovolí přístup neschváleného kandidáta do závěrečného boje o žezlo. Viz vražda Roberta Kennedyho již v primárkách, kdy riziko, že by nebyl ovladatelný a přinesl bratrovy, Johnsonem zrušené, reformy zpět bylo příliš vysoké.

Trumpovy dosavadní kroky  nejsou prakticky nic proti ničemu. Chystá se dostavět zeď, vydává výnosy, aby omezil imigraci do Států z rizikových zemí, telefonuje se státníky a občas přitom vyvolá skandál. Nic skutečně důležitého. Z hlediska oligarchie důležitého. Plní předvolební sliby.

Domnívám se, že Donald Trump má za úkol dostat USA na kolena. Přivést zemi do hluboké finanční, hospodářské i společenské krize. Koneckonců FED, základní nástroj globalistů již začal zvyšovat úrokové sazby, šli až do mínusu, aby Keňan spokojeně dovládnul a teď začali utahovat šrouby. Mají nové centrum své finanční moci v Šanghaji. 80% zemí se účastní projektu AIIB což je nová Světová banka. Oni už USA nepotřebují. A očekávají, že krize bude v USA opravdu krutá. Vždyť na co by jinak federální agentura FEMA potřebovala ty miliardy ostrých nábojů a miliony štosovatelných plastových rakví, které v posledních letech nakoupila?

Ale jak jsem napsal o tři odstavce výše do závorky (zatím) si nemyslím, že by Doník byl liškou v globalistickém kurníku. Jsem ochoten změnit názor, pokud začne dělat aktivní kroky proti FEDu včetně převedení práva vydávat peníze na ministerstvo financí. To jsou přesně ty kroky, které přivedly Johna Fitgeralda před 54 lety v Dallasu do křížové palby. Zrušení monopolu konsorcia soukromých bank na vydáváni peněz by znamenalo skutečnou obrodu. FED je tou pijavicí, která vysála bohatství Ameriky a jedině jeho eliminací se dá dosáhnout Trumpova volebního hesla America first again!

Takže uvidíme.

Autor: Jaroslav Moučka | pondělí 13.2.2017 9:54 | karma článku: 20,59 | přečteno: 736x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88

Jaroslav Moučka

4 choroby současného systému

2.1.2016 v 11:34 | Karma: 23,47

Jaroslav Moučka

Oslava vitamínu C

16.3.2015 v 12:28 | Karma: 20,14
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik