Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

obcas

1. 9. 2011 15:48
No, moc jste me ..potesil,

ale i ja Vas ..potesim. Pisu Vam jedna.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

1. 9. 2011 15:40
Jedna věc mi v prohlášení D.O.S.T. chybí

Mluví se tam o anticko-křesťanských kořenech evropské civilizace. nejsem Žid, ale doplnil bych tam ještě ty židovské kořeny. Na rozdíl od jiné rozptýlené menšiny (víme, koho mám na mysli), Židé výrazně přispěly do pokladnice evropské kultury, vědy, umění, vývoje nových technologií apod.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

1. 9. 2011 16:19
Re: Jedna věc mi v prohlášení D.O.S.T. chybí

Čístě technicky křesťanství je jenom jedna celkem velká židovská sekta.  (samozřejmě díky velikosti se ještě dá štěpit na menší proudy) ale to ve výsledku nic nemění.

1 0
možnosti
8

837

1. 9. 2011 15:39
Jo fašoun to je taková universální nadávka

od soudruhů a soudružek zleva. Je zajímavé jakou oblibu tihle skuteční extremisti v těch hanlivých nálepkách mají a kolik takovýchle nálepek pro nás už tihle soudruzi vymysleli, kdo nesouhlasí s podporou "průvodu hrdosti" je homofob, kdo nechce integrovat cikána za souseda je romofob, kdo si dovolí mluvit o islámském teroru a ohrožení je  islamofob, potom ještě máme xenofóby, rasísty, nacísty a ty hnusné fašísty.  

I Solženicin svého času prohlásil že nálepka "fašista" je v podstatě to samé jako svého času nálepka "třídní nepřítel".

Je potřeba si povšimnout kolik skutečného extremismu je třeba u Bursílkových Zelených: fobie z jádra a jakékoliv nové stavby, pacifismus,  multukulturalismus, a potom ten zrůdný  antiamerikanismus  kdy tihle extremističtí palidi jsou ochotni sympatizovat i s mohamedánskými teroristy,  jásat nad mrtvými USA spojenci, juchat pod rudými prapory s bolševiky proti radaru, to jsou v podstatě kolaboranti horší než za nacistické okupace.

1 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

1. 9. 2011 15:01
Polemika s Tydlitátovou

je ztráta času. Jinak Vám samozřejmě dávám karmu.

0 0
možnosti
L

lihoslavdluhousek

1. 9. 2011 14:53
ja to vzdycky rikal

ze za tou stvanici na muslimy jsou sami komuniste ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik