Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

pefben2

22. 11. 2011 13:00
Dobré

R^

1 0
možnosti
BA

Bad Ass

22. 11. 2011 13:00
Pri počte synagóg

to v ČR určite nehrozí, nejaké multičokoľvek.

0 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

22. 11. 2011 13:09
Re: Pri počte synagóg

No těžko říct, Adam Bartoš se v jednom svém novějším článku zrovna zamýšlel nad tím, kdo touží po tom, aby tu bylo co nejvíce muslimů, jeho závěr, že je to v zájmu Izraele je celkem pochopitelný, ale nebudu tu něco tlumočit a dovolím si odkázat na jeho články na prvních zprávách.

0 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

22. 11. 2011 12:54
Zasloužená karma

Díky, skvělý článek. R^

1 0
možnosti
AA

Saša

22. 11. 2011 12:52
Myslím, že nemáte pravdu.

Slovo myslím ovšem zdůrazňuji, protože jistě to nevím, to rozhodně ne. Myslím, že Vaše vylíčení původu ideologie multikulturalismu je mylné, přímo falešné. Domnívám se, že multukulturalismus ve skutečnosti historicky pramení z těchto zdrojů:

1. Gastarbeitři. Západní Evropa v dobách velkého ekonomického rozjezdu potřebovala hodně pracovních sil, které se nedostávaly, proto byly dovezeny. Aby dovezení dělníci nevyvolávali u domorodých Němců, Švédů, Dánů, Francouzů atd. atd. odpor pro svůj odlišný vzhled, jazyk a zvyky, bylo nutno narvat do jejich hlav nějakou ideologii, která by je vedle ke snášení přítomnosti těchto přistěhovalců a umožnila společenské odsouzení případného aktivního odporu.

2. Darwinismus. Západní Evropa byla v šoku, kam až vedla aplikace Darwinovy teorie v Třetí říši. Aby se to neopakovalo, bylo třeba vytvořit nějakou ideologii, která by zastřela dopady aplikace evoluční teorie na vývoj lidstva a přitom nevedla k nutnosti Darwina odvrhnout.

Dále pak:

1 0
možnosti
P

pyuiot

22. 11. 2011 13:18
Re: Myslím, že nemáte pravdu.

R^

0 0
možnosti
K

kion333

22. 11. 2011 12:50
Karma

R^

1 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

22. 11. 2011 12:45
A jak můžete vědět, že až bude Evropa pod islámem,

že ji nebude líp? Podívejte, jak krásně si Libyjci žili za Kaddáfího, že dokonce NATO se muselo spojit s místními kriminálníky, aby Kaddáfího odstranili. To, jestli z toho má Angela strach je mně šuma-fuk. S touhle sortou nemá běžný občan nic společného.

0 0
možnosti
K

kion333

22. 11. 2011 12:54
Re: A jak můžete vědět, že až bude Evropa pod islámem,

Jste dobrý ma..r:-)Rv

Stačí se podívat, jak se muslimové chovají vůči nemuslimům ve svých zemích, vůči ženám.

Fascinuje mě, jak si vy vygumovaní levičáci(jinak pro muslimy-užiteční idioti) myslíte, že až to tady ovládnou(osobně doufám, že ne), že nepůjdete do kopru;-D

To je vskutku naivita par excellence, samozřekmě pro vás typická.

5 0
možnosti
V

viet

22. 11. 2011 12:36
Hlupoty

"Teorie multikulturalismu je produktem ultralevicového marxistického hnutí Nová levice" No pane, vy jste si to popletl. Multikulturalismus, jak každý i jen trochu vzdělaný člověk ví, má kořeny ve fanatickém a hrubě pokřiveném vnímání lidských práv podle vzoru popletů z USA (místo černochů afroameričané a další, genderové bláznění atd) a nemá s marxismem nic společného.

Trošku byste se měl vzdělávat a hlavně přemýšlet hlavou.:-/;-)

4 0
možnosti
JM

JardaM

22. 11. 2011 12:52
Re: Hlupoty

Ale klidně. Zkuste si přečíst kulturní marxisty z takzvané Frankfurtské školy jako je Gramcsi či Marcus. Možná, že zjistíte, že to nejsem já kdo je nedovzdělaný

4 0
možnosti
MMS

Miflonides

22. 11. 2011 12:36
Jak si mám vysvětlit

Jak si mám vysvětlit toto autorovo vyznání: "Nevěřím v lidmi způsobené globální oteplování" které o sobě píše.

Nepřesvědčily jej argumenty našeho pana prezidenta? Nepřesvědčily jej ani argumenty ostatních popíračů? Skutečně mu zbývá jenom víra?

Jsem to ale hlava - náš pan prezident vyjádřil podobný přístup k oteplování v Austráli - taky se zmínil o víře. No sláva, to už jsem doma, odpovědi mi netřeba.

Co třeba, netřeba (Werich,  tuším že v Císařově pekaři - )

2 0
možnosti
JM

JardaM

22. 11. 2011 13:03
Re: Jak si mám vysvětlit

Již samotný fakt, že používáte slovo popírač, které tak s oblibou alarmisti používají místo argumentů vůči svým názorovým odpůrcům mně indikuje co jste asi zač. K tématu nemáte co byste řekl, ale instinktivně cítíte, že nemůžete souhlasit a tak napadnete úplně něco jiného. A jen tak pro pořádek. Já ani nečetl Klausovu Modrou nikoli zelenou planetu

2 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik