Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vcelku zajímavý pohled na vývoj demokracie. Proč k tomu ale musíte využívat nálepkování úspěšného, pracovitého a moudrého člověka Andreje Babiše?? Kde se ve Vás bere odvaha dehonestovat Vašimi výmysly někoho, kdo vidí dál než většina z nás a svoje schopnosti využívá ve svém podnikání??!! Ano, oligarcha možná potřebuje bílé koně – poslušné vykonavatele své vůle, ale AB usiluje o to, aby stát, kraje, obce i firmy řídili kompetentní a schopní lidé jako základ skutečné moderní demokracie, což je docela velký posun ze stavu, který popisujete. Kompetentní manažer není bílý kůň korpokracie!! Naopak minimalizuje korupční prostředí, maže rozdíly mezi levou a pravou politikou a dokáže se pohybovat v tržním prostředí bez dotací (pokud mu ovšem nejsou vnuceny pro zachování konkurenceschopnosti!!). A až zase někdy budete hledat fotku AB, snažte se překonat své pomýlené představy!!

0 2
možnosti
JM

Tady si pokaždé překonávám své pomýlené představy. Máte pocit, že váš chlebodárce se chová kultivovaně, že neskáče neslušně všem do řeči atd....

http://www.youtube.com/watch?v=ZA-_RfD9tp4

1 1
možnosti
JM

Tohle je taky výživné, některé pasáže jako by vypadly starému Rockefellerovi z huby. Ano oni chtějí svět řídit jako jejich firmu. Ale firmy nejsou demokratické. Mají svého vlastníka, který rozhoduje. A to by oni chtěli. Rozhodovat, co je správné (pro ně). Mimochodem City bank, se kterou, jak se Babiš chlubí, vybudoval firmu, je považována za jednu z nejzločinnějších z té wallstreetské smetánky

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=vnF9K4otiT8&feature=endscreen

1 1
možnosti
Foto

Víte, svět ani lidé nejsou černobílí!! Ale pokud se chcete ke komukoliv vyjadřovat a převáží u Vás hodnocení emocí v nějakém televizním pořadu nad konkrétními hmatatelnými výsledky a čísly, jedná se o malost!! Účelové kydání bahna na jakoukoliv osobnost, která vybočí ze stáda a jde po vlastní cestě mi prostě vadí!!

0 0
možnosti
Foto

Dvě věci, vy demagogu. CitiBank mu dala první úvěr, nic víc, nic míň. A za druhé, kde berete, případně, kde je napsáno, že demokracie je nejlepší zřízení. Já bych celkem bral tu monarchii, protože u ní je prokázána dlouhověkost a zejména zachování hodnot. To bohužel u demokracie nikdy nebude.

1 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik