Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M37i14l46a82n 49R24a87d17e26k

10. 4. 2013 19:51

;-Dto jsou teda bud bridilove, nebo nemaji prazadnou moc, lidsvto se rozrusta. A kdyby se jim to podarilo, co by ziskali?? Mene vyrobku na odbyt. A ze by se Zeme mene zaneradila? vy mate clovece o nich velke iluze, vy myslite ze jim to opravdu lezi na srdci?;-D;-D

Ale jestli chcete vedet o opravdovem spiknuti, a mate cas a naladu, tak si klepnete na blogery a me jmeno, mam tam clanek o Iluminatech.

2 1
možnosti
Foto

Samej spiklenec ..... :-/

2 0
možnosti
OK

karma - za odvahu mluvit pravduR^

9 3
možnosti
MZ

a jake pravde mluvite?

0 2
možnosti

10. 4. 2013 17:22

Pobavilo. Dekuji.

1 6
možnosti
MT

Blog s věnováním, to je milé, díky:) Nebudu zpochybňovat autentičnost těch citací i dalších údajů - jsem si jistý, že když uvádíte takhle výbušné informace, tak máte aspoň třikrát ověřenou jejich správnost. Ale pořád mi něco uniká; drtivou většinu zdrojů spotřebovávají jednak ti oligarchové samotní, jednak těch deset procent populace, která by měla přežít. Těch zbylých 90%, přežívajících s jedním dolarem denně, má spotřebu zdrojů skoro nulovou, takže jejich vyhlazením si moc nepomůžou. Neudělali oligarchové v té úvaze někde chybu? Ti Gatesovi to taky dělají nějak složitě. Když už tedy chtějí vyhlazovat populaci a jsou nastoupení někde v africké vesnici s ozbrojeným komandem, nebylo by bezpečnější, rychlejší a levnější snížit populaci vesnice na nulu rovnou, když už vážili tu cestu? Žádní svědci, žádný žalobce ani soudce... Stejně je zvláštní, jak často tihle oligarchové používají velmi komplikované postupy, které ale nevedou ke kýženým cílům. Až mě překvapuje, že tak neúspěšní lidé jsou zároveň světovými elitami.

7 2
možnosti
KB

Tak jsem si to přečetl ..... a nezabralo.

Příště fakt radši to pivínko.

3 1
možnosti
LK

Pak je jasné, že chemtrails jsou skutečné a hojně se využívají;-D

2 0
možnosti

Ale jak jsou tihle konspirátoři vytrvalí. Nedávno jsem viděl nějaký pořad, kde si byl konspirátor jist, že prasečí chřipka byla vytvořena proto, aby pak mohlo být lidstvo z větší části vyhubeno. Prorokoval i rok - 2011. Také operoval s čísle, 500 milionů lidí...a nic se nestalo. Asi to byl ve skutečnosti zakuklený agent té oligarchie s cílem "nezávislé badatele" zdiskreditovat. ;-D

3 2
možnosti

To jsou zas bláboly. Úplně stejné jako ve článku "Komu slouží věda". Městské legendy o Teslovi, spiknutí globálních korporací, škodlivé účinky GMO... Ach jo.

6 3
možnosti
PJ

Švadlenko, schovejte si tento svůj příspěvek a za pár let si ho přečtěte. ;-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik