Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Děkuji za specielní info. Jakou má tato skupina britských muslimek souvislost s Les Antigones, kromě jejich nesouhlasu s Femen?

1 0
možnosti
Foto

Ode mě karma a souhlas. Nemyslím, že ten rozsudek nad těmi výtržnicemi z Pussy Riot byl příliš přísný. Byl by příliš přísný na naše poměry a nemyslím, že by jeden stát měl radit druhému, jaké trestné činy a jak trestat.

3 2
možnosti
Foto

karma R^ a děvčatům fandím .

1 1
možnosti
JS

Dalsim paranoidnim blaznovstvim EU je navrh na zavedeni t.zv. "obcanskeho platu" ve vysi 1500 Euro na mesic, ktery by meli pobirat vsichni obcane bez rozdilu, a ktery by jim zarucoval dustojny zivot ve spolecnosti. Uz jenom publikovane diskuse o tomto nesmyslu svedci o tom, ze zapadni spolecnost se opravdu potaci na prahu masoveho silenstvi.

4 0
možnosti
Foto

Přesně !Sleduji to a zajímlo by mně,kdo na to bude vydělávat,aby měl každý paušál ?Děs,běs.

1 0
možnosti
MR

M43i58l41a61n 32R55a54d66e70k

24. 9. 2013 17:22

oboji jsou  mirne prastene slepice, tyto Francouzky kecaji podobne jako muslimky, moc se nelisi. Mimoto, knize ze by byl extremni levicak? 8-o

1 1
možnosti

24. 9. 2013 17:19

Myslíte, že ta děvčata na videu takhle oblečené opravdu chodí mezi lidi? Nedávno jsem viděl nějaké video, kde se velmi podobně vyjadřovaly nějaké muslimky. Taky blábolili o důstojnosti a jistotě v nábožnství. Je vidno, že ty dvě víry se zas tak moc neliší.

2 2
možnosti
MD

Realita zacina pomalu ale jiste naplnovat jiste 'biblicke pribehy'. Karma pro vas.

2 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik