Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nepsal jste náhodou 9.10. 2013, že Obama vyhlásí do 14tu dnů v USA vyjímečný stav? Tak takhle asi bude vypadat ten soumrak americké hegemonie.

2 0
možnosti

Zkuste míň věřit vědmám a víc se zajímat o názory lidí, kteří situaci ve světě skutečně rozumí (a tím už Walesa určitě není)...to, že USA přestávají mít zájem o Evropu a nehrají tu tak velkou roli, neznamená, že jde o soumrak hegemonie USA (i když podle vašich názorů soudím, že by se vám to líbilo)...Evropa už dávno není pupek světa

1 0
možnosti

Zřejmě nejste schopna pochopit nadsázku, ale nevadí (toliko k vědmě). Myslíte, že se USA o Evropu nezajímají? Tak si zjistěte něco o vznikající obchodní dohodě mezi USA a EU. Co se týče hegemonie USA a mých sympatií k ní, kdybyste si ten můj text pořádně přečetla a i se nad ním zamyslela, tak byste zjistila, že jsem v tomto směru velmi indiferentní, protože když tu nebude USA, tak tu bude jiná velmoc, která bude do všeho cpát nos (stejně se před 100 roky nadávalo na Velkou Británii). Čili nejsou to USA, ale velmocenské chování, které mi vadí.  A tak z vašeho příspěvku souhlasím jen s tím závěrem. Ano Evropa už dávno není pupek světa a se současným bolševickým vedením v Bruseli se to bude ještě zhoršovat.

1 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik