Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednalo se o dohodu, kde byl delegován zástupce kyjevské vlády a určitě podepisoval v souladu se směrnicemi, které dostal. Potom je zcela zřejmé, že obcházení úmluvy je její porušení.

8 0
možnosti
Foto

Porušení této dohody ze strany Kyjeva západ stejně hodí na Putina.

Už jen to, jak západ k tomuto porušení dohod okázale mlčí.

2 0
možnosti
PR

Kolik se platí ze takhle hloupou ruskou propagandu.To že v humanitarním konvoji rusové vozí rakety  grad jste se nezmínil.:-)

7 2
možnosti
JM

Vy čtete velmi selektivně viďte

3 4
možnosti
PH

Pane Tesaříku, předpokládám, že UA byla ještě před převratem demokratická země, jinak by EU neiniciovala už dávno předtím asociační dohodu.

4 4
možnosti
PT

A víte vy blogere že Ukrajina je demokratická země kde rozhoduje parlament,  to není jako v Rusku kde rozhoduje autoritativní vůdce, kterému dělá parlament jen roští,  jak je v Rusku tradice. Tenhle loutkový parlament nám Rusák vnutil na celých 40 let, takže my dobře chápeme,  jak tohle ruské funguje. 

Jinak v demokratické zemi schválit ústavní změny což musí podpořit 2/3 většina to je problematická záležitost, to nejde jako v Rusku aby Proščenko řekl "tohle odhlasujte".  a do konce týdne bylo odhlasováno.

7 2
možnosti
JM

A víte vy Pavle Tesaříku, že ta země, která nám vnutila ten komunistický režim se jmenovala Sovětský svaz a po většinu její existence v ní nerozhodovali Rusové? A o demokratičnosti Ukrajiny si můžete dál číst v idnesu a sledovat chvalozpěvy v ČT. Tam se o úmrtích opozičních politiků nedozvíte...

3 4
možnosti
DJ

Ty vogo8-o8-o USA chtějí rozpoutat válku, aby vybředly z potíží;-D....to jsou strašné potíže....natisknou si 100 dolarovku, výrobní cena je 2 dolary....a za 100 těchto dolarů bud ruský mužík s radostí makat 3,7 dne vzhledem k jejich průměrnému ruskému platu. Pane vy jste ale ...nechytrý ...

7 2
možnosti
ZD

to je právě ono pane Janků...natisknou si 100 dolarovku..ale ničím nepodloženou a v hodnotě 2 dolarů....tyyy vooogo....Vy jste ale chytrý...pro autora souhlas...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik