Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je opravdu hezké šířit neskutečné lži o tom  jak USA jsou těsně před krachem a jak chtějí mermomocí vyvolat 3. světovou válku aby se zachránili.

Akorát je potřeba vědět odkud tahle strašlivá rusko - válečnická propaganda proudí. Má to bloger z ruské televize kam zřejmě chodí  poslouchat Putinovi propagandistické pohádky tak,  jako děti chodí koukat na večerníčka,  nebo mu to možná posílají z velvyslanectví Ruska.

 Níže je odkaz jak jakýsi šílený ruský politruk ruskému mužikovi káže 45 minut o tom jak jsou USA těsně před krachem, o tom jak se chtějí zachránit rozpoutáním 3. světové války a jak pohádkový bohatýr Putin zmiznul na 10 dní aby tyhle imperiálistické plány zhatil. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v53gsJY483I

Je to sice čtení titulků,  těžko stravitelné keci trvající 45 minut ale doporučuji přečíst, z toho jde opravdu strach,  čím Putinova média krmí zfanatizovaného Rusáka, a jak tohle jakési podivné existence zkouší šířit i u nás. Rv

9 3
možnosti

No mně osobně je vás docela líto.

2 6
možnosti

Litovat člověka s racionálním rozumem to je opravdu pošetilé ze strany někoho kdo buď rozum nemá nebo má rozum zatemněný jakousi vírou. S takovýmhle rozumem bych řekl že se v kapitalismu opravdu špatně konkuruje na trhu podnikání nebo trhu práce. :-/

5 0
možnosti

S takovýmhle rozumem bych řekl že se v kapitalismu opravdu špatně konkuruje na trhu.

To máte pravdu, regulace dotace nařízení soukromým firmám  co můžou a nemůžou atd. je opravdu kapitalistický systém. Jinak řečeno, MY ten socialismus vybudujeme, kdyby na chleba nebylo.

4 2
možnosti

Nemluvte od věci, trh tady stále je, zatím nikdo nenařizuje zaměstnavatelům že musí přijmout každého lempla, zatím nikdo nenařizuje podnikatelům od koho budou odebírat nebo komu budou dodávat. 

Pravda, socialismus ten je jen ve státní správě, tam se uživí jakýkoliv lempl.

2 1
možnosti

D37a51v41i70d 23J63a72n61k77ů

21. 3. 2015 10:49

Moučko, kašli na to a napiš rovnou: Miluji Putina, miluji Rusko, Amerika jsou vrazi z Volstrýtu a bude to. Mně tě třeba líto vůbec není, já takovými obdivovateli Putina pohrdám.

5 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik