Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L31i93b93o53r 40S93y18n85e60k

29. 3. 2015 11:38

Neřekl bych že to byla fraška. Jen tak nějak není český zákon připravený trestat někoho za přijetí úplatku a ovlivnění chodu ČR, výměnou za dobré bydlo. Jinak za způsobení takové finanční újmy bych netrestal, protože o té rozhodl soud a rozhodnutí českých soudů je naprosto a vždy nevyzpytatelné a zpravidla jde na ruku těm největším grázlům z politické kuchyně.

1 0
možnosti
FS

Pane Moučko, vy jste nějak hodně vedle !!! Právě nejvyšší soud nějak "zprznil" právo divným rozsudkem když nutí veřejnosti "pseudoprávní" názor,  že tyto tři "hvězdy ODS" kryje imunita vždy a všude. No prostě ODS a její justiční squadra.........

1 1
možnosti
JM

Myslím, že je to složitější. Mně osobně se podařilo oprostit od "ideologického" pohledu na věc, takže za prevíty v politice považuju bez presumpce neviny všechny bez ohledu na politickou přílsušnost (pokud neprokáží opak). V kauze pády vlády ale šlo o úplně něco jiného než o kšeftování s posty (nelegalita čehož je zkrátka sporná, netvrdím že morální, mluvím o právním aspektu). Byl to obyčejný převrat ve prospěch cizí moci. Takže by ty prokurátory šlo eventuálně obvinit z velezrady (a stejný názor bych měl, kdyby provedli totéž ve prospěch Moskvy, aby bylo jasno). Tímto odpovídám i panu Synkovi výše

0 0
možnosti
MR

Spíše než hlavy by to chtělo změny na NS. Zde jsou občas prapodivná rozhodnutí ... .

2 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik