Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyborne napsane a spousta veci dava opravdovy smysl. Bohuzel paranoidni vykriky jako je tento: 

"Na jednu stranu je neustále zdůrazňováno apoštoly multikulturalismu, že islám je mírumilovné náboženství, na straně druhé je zde obraz islámského radikála, který naráží letadly do výškových budov, odpaluje vlaky v metru či vraždí holandské režiséry a politiky. Hotová dichotomie dobra a zla. Je zajisté potřeba zvyšovat nenávist a vytvářet živnou půdu pro další světovou válku…"

cini cely clanek zcela bezcennym. 

Takze zadna karma.....:-/

0 0
možnosti
Foto

I13v18o 51C96i74l67i98c24h

19. 6. 2015 14:52

Brilantní článek R^

1 1
možnosti
Foto

Neberu si k ruce slovník a tak se mohu mýlit.

Ale nemělo by místo REVISITED být REVISED?

0 0
možnosti
JM

revised znamená revidován

revisited znamená znova diskutován nebo znova otevřen (navštíven) 

já nic neměnil, neboli nereviduji svůj původní názor

1 0
možnosti
AS

A50d27a74m 85S35t49a30v33a

19. 6. 2015 11:19

Autore, pošlete to na vládu k projednání: Sobotkovi, Marxové, Chovancovi. A nezapomeňte na Dienstbiera.   A požadujte, aby vám to potvrdila podatelna.  Karmy!

4 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik