Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J51i24r60i 38B56i18l31i91n52a

8. 11. 2015 20:01

Podzvukove strely s plochou drahou letu ma Amerika ve vyzbroji uz pres 30 let.

Diky tomu ze kopiruji teren jsou nad pevninou elektronicky temer neviditelne. Proti namornim cilum jsou ale diky snadne detekci temer nepouzitelne.

Hlavne ze komunisti hykaji radosti a vymysleji nesmyslne konspiracni teorie. ;-D

0 0
možnosti

Pán je asi velikej odborník, když neví, že se nejedná jen o samotnou letadlovou loď. Ta totiž nikdy nevyplouvá sama a její doprovod vždy tvoří celá flotila podpůrných plavidel, které mimo jiné zajišťují i její  několika vrstvou  ochranu ve všech směrech a s těma ruskejma prskavkama by si bez problému poradila.

7 0
možnosti
Foto

J48o38z49e72f 14N87o63v34a79k

10. 10. 2015 13:27

Vaše teorie je mylná. Protilodní verze střel Kalibr, které jsou schopny supersonického letu v terminální fázi útoku mají dostřel pouze 660 km a jsou označované jako 3M-54. Střely, které útočily na Sýrii jsou verze proti pozemním cílům, označované jako 3M-14. Tyto mají dolet cca 2500km a letí podzvukovou rychlostí. Navíc podle všeho 4 ani nedoletěly a spadly v Iránu.

5 0
možnosti

.... "Podlevšeho" sem hledal, ale nic konkrétního (mimo údajně, snad, možná, domníváme se atd.) nebylo potvrzeno žádnou stranou zainteresovanou v bojích,- tedy ani USA, Francií, Brity atd.. Ivani zvou na denní svodky tiskový agentury z celýho světa a pěkně jim krokujou trasu každý tužky od vodpalu až po dopad. Však nevylučuju, že v době čipových karet a satelitů nemají vo existenci génia "Podlevšeho" ani ponětí !

4 4
možnosti

Promiňte ale vaše vysvětlení je ještě víc přitažené za vlasy, než to majnstrýmové z idnesu. Jako by bylo zcela normální, že si rusáci a amíci v době relativního míru navzájem ostřelují letadlové lodě dálkovými raketami. Ale hlavně, že jste to vymyslel sám a nenechal se ovlivnit jistě zmanipulovaným článkem.

P.S.: další možné důvody jsou poměrně dobře rozebrané níže v diskuzi.

4 0
možnosti

Nic takového netvrdím, nicméně situace je značně přiostřená, je lepší se držet z dostřelu. Nevymyslel jsem to sám, jen jsem si přečetl více zdrojů a chvilku o nich uvažoval. Články na idnesu a v lidovkách a dalších hlavních médiích jsou nicméně vždy (u důležitých témat) výslednicí zájmů majitelů ať jsou jimi kdokoli, inzerentů, politických preferencí, mocenských zájmů atd. A těch zájmů je tolik, že se těmto interpretacím zkrátka nedá věřit. Vám není divné, že už je to stejné jako za komančů? Prakticky jedno a to samé se dočtete řečeno s cimrmany "v tisku aj v tlači"

3 5
možnosti

Pravda je, že ruské protilodní střely dalekého dosahu jsou světová extratřída, která nemá konkurenci. Vznikly trošku jako znouzecnost, protože jim vždycky chyběly letadlové lodě. Tomu se dá čelit buď ponorkovým loďstvem a nebo právě výše zmíněnou věcičkou. Západ nic podobného nemá, nikdy totiž podobnou věc nepotřeboval. Pokud by byla pravda, to o těch parametrech, tak by to znamenalo naprosto radikální změnu v taktice námořního boje. Bylo by to něco srovnatelného s nástupem HMS Dreadnought v roce 1906. Jinak řečeno, všechno, co plave je naprosto nepoužitelný krám.

2 1
možnosti

Ty parametry pochopitelně nejsou nijak ověřené. Ale jinak s vámi souhlasím

1 1
možnosti
Foto

Ano, to co píšete je velmi pravděpodobné. Karma R^

2 6
možnosti

To mi připomíná onu lživou historku a to všeobecné nadšení prorusáčků, kdy prý po jediném přeletu ruského letadla se super tajnou zbraní nad lodí US Navy byla tato vyřazena a vojáci prchali v hrůze na všechny strany;-D

Přesně stejný soudek přání a otce myšlenky je cítit i zde. Kdo trošku zná vojenskou byrokratickou mašinerii ví, že o odplutí Theodore Roosevelt muselo být rozhodnuto týdny možná měsíce předem, ne jako reakce na nějaké padající ruské rakety, jejichž parametry a vlastnosti jistě nejsou pro USA žádným tajemstvím. Neboli opět plácáte hlouposti...:-)

9 3
možnosti
Foto

Můžete dát nějaké věrohodné odkazy pro svoje tvrzení?

2 6
možnosti
Foto

Jen se dívám, že zmizely nějaké příspěvky, které byly slušné a nezávadné.

Jsem zvědavý, zda se opět objeví.

Včera v diskusi pod mým blogem též několik příspěvků zmizelo a dnes se tam objevily zpět.

1 2
možnosti
Foto

J23a30k90u72b 97R90o98t56h

10. 10. 2015 11:41

Nechci komentovat výplody fantazie Mašíbla Moučky, jen se pozastavím nad jedním: Nikomu, ale opravdu nikomu nevadí, že Rusko a) deklaruje boj proti IS, ale zatím na něj nezaútočilo ani jednou?, b) vypálilo střely s plochou dráhou letu přes suverénní území dvou států na území třetího? Asi ne, že? Páč podle Moučky a ostatních genossen, co dělá Rusko, je dobré, co dělá USA a EU, je od ďábla.:-/

9 8
možnosti
Foto

Když jste pane Rothe tak informovaný, tak napište, zda ty 4 ruské rakety, které údajně spadly na Írán, je Mašíblovina nebo ne.

5 5
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik