Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

24. 8. 2012 11:56
mimochodem,

čím se zakazuje "morální právo " ? Ono stejně žádné jiné než morální mezinárodně neexistuje, každý stát má svém území své platné zákony a svůj vlastní výkon práva a žádný jiný stát mu do toho nemůže mluvit. Když vládla v Rusku totalita a své odpůrce nikoli zavírala na 2 roky, ale rovnou popravovala, Západ zase  nic  jiného než morálně protestovat nemohl.

0 0
možnosti
SV

carli1

24. 8. 2012 11:55
Myslím.že k soudu nemělo vůbez dojít

Měli je vyvést z kostela a železnou tyčí jim vytloct všechy zuby a sprerážet ruce a hohy.Bylo by to fifty-fitty a ostatní dobytek by dal na chvíli pokoj.

1 0
možnosti
MH

g-point

24. 8. 2012 12:02
Re: Myslím.že k soudu nemělo vůbez dojít

Pane vy jste snad ještě nelidštější než Starý zákon :-)

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

24. 8. 2012 11:50
Po pravdě

ja mi úplně jedno jestli je Rusku o 3 vězně více nebo méně a jsem si cellkem jistý, že je to úplně jedno i těm, co proti tomu protestují. Cílem jejich protestů je pouze jejich vlastní zviditelnění, popřípadě navýšení kladných bodů u veřejného mínění. Některá prohlášení jsou více méně směšná, půlka těch "osobností" ani pořádně neví kde rusko leží.

3 0
možnosti
LC9

Led c 9

24. 8. 2012 11:54
Re: Po pravdě

Souhlas, ale nastavit si zrcadlo vlastnímu pokrytectví není na  škodu.

0 0
možnosti
Š

škodaslov

24. 8. 2012 11:21
škoda slov

Sice o Rusku nebo Číně evidentně nic nevíte, ale sloh pěkný, bez pravopisných chyb.

1 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

24. 8. 2012 11:25
Re: škoda slov

typicka rekce nekoho, kdo nema argumenty ;-D

1 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

24. 8. 2012 11:16
Nesmyslné srovnávání se Smetanou a dalšími

Pak už třeba můžete taky říct, že Miladu Horákovou odsoudili k trestu smrti, takže Pussy riot vlastně dopadly dobře. Ony neprovedly nic jiného, než že hrály tam, kde neměly. Úplně by stačilo je odtud vyhodit. Řečí o zneuctění, znesvěcení a urážce čehokoli mi připomínají středověk

1 0
možnosti

Miš 13

24. 8. 2012 11:21
Re: Nesmyslné srovnávání se Smetanou a dalšími

má váš nick ambici být jen humorný, nebo je za ním i nějaká myšlenka?

osobně souhlasím, že Kundí nepokoje byly za tento čin zadrženy a souzeny (jednoduše proto, že čin trestným byl), nicméně na druhé straně považuji trest za přísný. Omluvily se, takže nějaký ty veřejně prospěšný práce bych viděl jako rozumnější.

2 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik