Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A kdo je podle Vás pane Moučko ten člověk s číslem 666?

1 0
možnosti
PH

P46a84v41e56l 36H22e59k

1. 12. 2012 21:16

Pozor, Velký Žid se na Vás zaměřil a budete inhumován ;-D

3 0
možnosti
Foto

Židé se začali do své původní vlasti vracet koncem devadesátých letech. Palestina v té době byla neobydlenou zemí a příchozí Židé  ji začali zúrodňovat. Právě z důvodů velké skromnosti, obětavosti a pracovitosti Židů arabské obyvatelstvo zprvu přistěhovalce vítalo. Syrský mufti Farib Ksab a král Faisal uznali nárok Izraelců žít v Palestině a dokonce povzbuzovali Židy, aby se v co největším počtu stěhovali do této oblasti. Idilu ukončil Mufti Musejní. Žádal po Britech aby okamžitě anulovali Balfourovu deklaraci, která potvrzovala právo židovského národa na vybudování národní domoviny v Palestině. Díky k výzvám Mufti Musejního, který vyzýval k násilí dochází k vraždám Židů a  pogromů.   Reakci žídů na tyto události je vznik podzemní organizace Irgun, která se začíná mstí na Arabech a Britech za utrpení  Židů ze strany Arabů

6 0
možnosti
JM

Děkuji za vaše doplnění, ohraničil jsem svůj článek právě Balfourovou deklarací, protože v té době propukly násilnosti, jak sám uvádíte.

0 2
možnosti
MR

M50i83l48a80n 64R38a11d91e22k

1. 12. 2012 19:47

mrknete se na Forbes, nejbohatsi muz sveta je Carlos Slim - mexican, krestan. druhy Bill Gates, american rozhodne ne zid. A v tech prvnich 100 nejbohatsich, ani jeden Rotschild. Kam se vam podeli?

4 1
možnosti
JM

A kdo myslíte, že ten Forbes vlastní aby mohl zůstat neviděn? Když byste začal hluboce pátrat, narazil byste na některou z globálních korporací, které nějakým způsobem (např. prostřednictvím bank nebo invest. fondů) vlastní některá z 8mi rodin. Něco si o tom přečtěte, ale proboha ne na mainstreamu, ani ve Forbesu. Bohatství klanu Rothschieldů se odhaduje v řádech stovek biliónů dolarů, v letošním roce spojili značnou část svých aktiv s Rockefellery.

1 4
možnosti

Nějaký ten Rothschield před první světovou válkou vyřkl pozoruhodný výrok ve smyslu,že bez jeho úvěrů si žádná vláda z děla či pušky nevystřelí. Kdo je tak asi tedy zodpovědný za WWI.

0 14
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik